Mad Catz introduceert nieuw gaming toetsenbord | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Op de gamebeurs Gamescom in Keulen heeft de toonaangevende hardwarefabrikant van game artikelen “Mad Catz” het S.T.R.I.K.E. 7 gaming toetsenbord geïntroduceerd. Dit toetsenbord heeft een futuristische look en zit vol met allerlei functies. Een van de meest in het oog springende onderdelen is het touchscreen (V.E.N.O.M.). Dit screen kan zowel voor games als voor alledaagse handelingen op de computer worden gebruikt. Het toetsenbord is modulair opgebouwd en heeft een “high tech” uiterlijk. Het metalen toetsenbord heeft 24 programmeerbare knoppen, een aanpasbare verlichting en twee usb-poorten. Verder is het uitgerust met een uit verschillende componenten bestaande handpalm- en polssteun. Het toetsenbord zelf bestaat ook uit losse componenten die op verschillende manieren aan elkaar geklikt kunnen worden. Zo kan iedere gamer en computergebruiker het toetsenbord naar eigen wensen vormgeven.

Wat ons betreft mag dit toetsenbord het ultieme gamingtoetsenbord genoemd worden.

Je moet er wel wat voor over hebben om in het bezit te komen van dit gameboard. De verkoopprijs is namelijk bepaald op $ 299,-

Uncategorized