Nieuwe goedkope Asus Memo Pad | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post
Tweet

Asus komt eind maart op de Nederlandse markt met een nieuwe memopad. Het is de bedoeling dat deze pad de concurrentie aangaat met de duurdere pads. Aan de prijs zal het in ieder geval niet liggen. Deze bedraagt namelijk 159 euro en zal, zeker gezien de specificaties gretig aftrek vinden. De memopad is uitgerust met 1 GB RAM, 1 GHz VIA-processor en maximaal 16 GB intern geheugen die bovendien uitbreidbaar is met een Micro SD-kaart. Volgens Asus  is de 4270 mAh accu goed voor zeven uur gebruik. De 7 inch tablet heeft een scherm met een helderheid van 350 nits en een kijkhoek van 140 graden. De resolutie komt uit op 1024×600 pixels. Hij weegt 370 gram en heeft een dikte van 11,2 mm. Dit Android-tablet is een welkome aanvulling op de markt voor de wat bescheidener beurzen.

TagsAndroid-tabletAsussmallere beurzen

Uncategorized