Superbankiers Rothschild & Co. maken de dienst uit | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Rothschild en paus Benedictus

De bankiersfamilie “de Rothschild” heeft het, na een voorbereiding van ruim 200 jaar, eindelijk voor elkaar dat zij nu op het punt staan om, samen met een klein aantal machtige vazallen, waaronder de Rockefellers, Goldman Sachs en Morgans een mondiale greep naar de macht te doen. Zij zijn in het bezit van de totale bankensector, inclusief de centrale banken. Ze beheersen het mondiale monetaire systeem, en hebben het wereldwijde monopolie op geldcreatie. Zij zijn de financiële krachten achter alle grote multinationals en de zware industrie met inbegrip van de wapenindustrie. De complete financiële handel en wandel van de Rooms Katholieke Kerk is al sinds 1823 overgenomen door de Rothschilds en dat is nog zo tot op de dag van vandaag. De spelregels voor de politici worden door hen bepaald via hun instituten als, IMF, Wereldbank en BIS. Ook maken zij de dienst uit bij de Wereld voedsel organisatie (FAA), Wereld Handels Organisatie (WTO) en de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Kortom, de gehele samenleving wordt door hen gedomineerd. Door gebruik te maken van allerlei ingewikkelde constructies en stromannen blijven zij zelf op de achtergrond en treden niet of nauwelijks in de openbaarheid.

Angst

Het opschrijven van het voorgaande, wetende dat het gepubliceerd wordt, geeft hetzelfde angstige gevoel dat de hobbit Frodo Balings moet hebben gevoeld, toen hij in het  boek “The Lord of the Rings” van de schrijver J.R.R Tolkien, de magische ring om zijn vinger schoof waardoor hij onzichtbaar werd voor zijn omgeving maar oog in oog kwam te staan met Sauron, de donkere vorst, het “Boze Oog”, de duistere macht in “Mordor” die zijn Ork-legers erop uit heeft gestuurd om het kwaad in de wereld te laten zegevieren.

In de tijd waarin het verhaal van Frodo de hobbit  zich afspeelde bestonden er nog geen technische instrumenten zoals we die heden ten dage kennen. Om te weten wat er buiten Mordor gaande was, was Sauron afhankelijk van ‘magische speeltjes’ zoals de Palantir, een kristallen bol waarmee hij in het geheim kon kijken naar wat er zich onder de mensen afspeelde. Ook vergaarde hij informatie via de Nazgûls, duistere ringgeesten die erop uit werden gestuurd om de mensen dodelijke angsten aan te jagen en te zoeken naar de Meester van alle ringen, waarmee de wereld overheerst kon worden.

Google

In de tegenwoordige tijd zijn al die magische attributen niet meer nodig. Net als het overgrote deel van de mensheid ‘Googelt’  Sauron tegenwoordig met zijn geavanceerde computersystemen op internet en in duizendsten van secondes krijgt hij overzichten van wie hem wel- of niet welgezind zijn. Iedere website die iets over Sauron publiceert wordt volledig automatisch binnengehaald en door een team van medewerkers geanalyseerd en gekwalificeerd als bedreigend of niet bedreigend en als wel- of niet urgent.

Hieronder een Nederlands nagesynchroniseerde video waarin uitvoerig wordt ingegaan op de werkwijze van deze bankiers elite. Het is best een lange zit, maar als u nu eindelijk eens wilt weten hoe alles in elkaar steekt, een absolute must!

Uncategorized