Poetin is CIA te slim af | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De Russische veiligheidsdiensten hebben in Moskou de derde secretaris van de Amerikaanse Ambassade aldaar, Ryan Fogle, gearresteerd.

1 Miljoen dollar voor Biowapen

Dit gebeurde in een park in Moskou. Hij had een miljoen Dollar in contanten bij zich, waarschijnlijk bedoeld voor de aankoop van een biowapen. De officiële reden dat Fogle is gearresteerd is omdat hij een CIA-agent is die een Russische geheimagent aan het ronselen was. Nu is dit niets nieuws en gebeurt over en weer tussen landen, maar er is nu toch wel een belangrijk verschil. Normaal gesproken worden dit soort zaken stilletjes afgehandeld en komen landen er met een onderlinge ruilhandel van spionnen en agenten meestal wel uit.

Ryan Fogle in afwachting van verhoor

Aan de arrestatie van Ryan Fogle werd echter veel media-aandacht besteed. Van de aanhouding zelf in een park in Moskou werden foto’s gepubliceerd, maar ook beelden waarbij hij na zijn gevangenneming aan het publiek wordt getoond. Dit is hoogst ongebruikelijk en dus is er dan waarschijnlijk ook een achterliggende reden voor deze publieke show. Deze Ryan Fogle werd klaarblijkelijk al sinds april 2011 door de Russen geschaduwd. Dat was de datum waarop hij voor het eerst in Moskou verscheen. Wat zeker heel opvallend was, was dat hij naar Benghazi vertrok de dag nadat de Amerikaanse ambassadeur Stevens daar was vermoord.
In september 2012 duikt hij vervolgens op in Jordanië waar hij betrokken was bij het CIA-team dat zich bezighield met de bevoorrading van wapens voor de Syrische rebellen.
In januari dit jaar bevond Fogle zich plots in Kazakhstan wat net ten zuiden van Rusland ligt en waar hij contact zocht met twee beruchte wapenhandelaren. Deze werden later door de Russen gearresteerd en die vertelden dat Fogle probeerde nucleaire, chemische en biologische wapens te kopen. Dit soort zaken, een overblijfsel uit de oude Sovjet periode, is daar met de juiste contacten en voldoende geld gewoon te koop. Russische agenten namen vervolgens under cover de rol van wapenhandelaren aan en lokten Fogle terug naar Moskou onder de belofte dat zij daar in staat zouden zijn om de gevraagde wapens te leveren.

Dus werd er enkele dagen geleden een afspraak gemaakt tussen Fogle en de Russische agenten in het Izmailovsky Park in Moskou voor de overdracht van een “biowapen” in ruil voor een miljoen Dollar in contanten. Op het moment dat Fogle de militaire rugzak met het contante geld overhandigde aan de “wapenhandelaars” werd hij gearresteerd en in staat van beschuldiging gesteld. Inmiddels is Ryan Fogle volgens de laatste berichten overgedragen aan de Amerikanen.

Dubieus spel VS/NAVO/Israël

Het is een feit dat de derde secretaris van de Amerikaanse ambassade met een miljoen Dollar in contanten is gearresteerd in een park in Moskou. Als we even aannemen dat de rest van de informatie zoals die door de Russen wordt gegeven klopt, dan is er dus een duidelijk verband tussen de Syrische rebellen en deze CIA-agent.
Ook het feit dat hij de dag na de moord op ambassadeur Stevens in Benghazi is gesignaleerd wijst in diezelfde richting. Er zijn vanuit Lybië niet alleen veel strijders naar Syrië vertrokken, ook zijn er wapens voor diezelfde rebellen vanuit Lybië naar Syrië getransporteerd. Zoals Niburu al eerder schreef was ook de vermoordde Stevens waarschijnlijk betrokken bij deze wapenleveranties.
Dus, wat is de reden dat deze Ryan op zoek is naar nucleaire, chemische en biowapens van Russische makelij? Gezien zijn connecties met de Syrische rebellen lijkt het antwoord duidelijk.

Een aanval op de burgerbevolking, uitgevoerd met deze allesvernietigende Russische wapens door de rebellen, waarbij Assad zoals gewoonlijk de schuld krijgt. Dat zou ook verklaren waarom Rusland deze arrestatie met zoveel bombarie wereldkundig heeft gemaakt. Want ook president Poetin begrijpt uiteraard welk spel er door Amerika/NAVO/Israël wordt gespeeld met als doel het bewind van Assad omver te werpen.

Bron: Niburu,co

Uncategorized