En zo luist Minister Timmermans Nederland erin | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Een oprechte lach wordt nooit een grimas

Hoe neem je een volk in de maling

Verkopen is een kunst. Hoe kan je de EU verkopen aan een land dat geen EU wil? Hoe kan je de EU verkopen wanneer iedereen die oplet weet dat de EU onze economie aan het slopen is? Hoe kan je de EU verkopen en tegelijkertijd toch EU-kritisch klinken? We hebben vandaag geleerd: Dat kan!

Minister Frans Timmermans (PvdA) schrijft een brief

Terwijl de PvdA en de VVD Nederland netjes uitleveren aan de EU, weten deze partijen drommels goed dat Nederland schoon genoeg heeft van de EU, van alle miljarden euro’s die ons dit kost, van alle macht die we moeten inleveren en alle schulden die we er voor terug krijgen. Nederland heeft genoeg van alle foute politieke spelletjes die ons steeds verder een dictatuur in rommelen.

Toch hebben de PvdA en VVD de expliciete opdracht de EU te verkopen aan de Nederlanders, en de uitlevering te voltooien. De vraag is dus: Hoe kan je de EU verder opdringen aan een EU-kritisch volk?

Minister Frans Timmermans, “onze” Minister van Buitenlandse Zaken verheft “DoubleSpeak” naar een geheel nieuw niveau in zijn brief aan de kamer over een realistische houding t.o.v. de EU, met een lijst van EU-kritische actiepunten die ons nog verder de EU in rommelen. Het is werkelijk een exercitie in politiek draaien waar je trots op kan zijn! Trots als een foute minister dan wel, niet als volk uiteraard.

Deze brief/lijst geeft het gezegde “spreken met dubbele tong” een geheel nieuwe diepgang, en in Politiek Den Haag anno 2013 is dat knap! Het is werkelijk weer voortvarend en daadkrachtig aangepakt. Eentje in de categorie: “Niets naar de EU, behalve dan alles”.

Passend toneelstukje voor Europese Parlementsverkiezingen 2014

PvdA en VVD weten uiteraard dat er in 2014 een EU-verkiezing aankomt, en dat PvdA en VVD daar goed kunnen verliezen – als verkiezingen überhaupt niet al grootschalige stembusfraude zijn. Met deze brief van “actiepunten” zijn de slinkse spelletjes om ons weer Pro-EU te laten stemmen voor de EP-verkiezingen van 2014 duidelijk gestart! Het plan: op een EU-kritische manier de EU opdringen aan een EU-kritisch bevolking. Het gaat trouwens slechts om het EU-kritische imago, want inspraak heeft het volk toch niet. Maar Nederland de EU inrommelen gaat wel gemakkelijker als het volk blijft slapen, dus voeren de politici een passend toneelstukje op.

Maar weet: er is voor de PvdA en VVD slechts één weg, en dat is de weg naar een totalitaire dictatuur onder de lobbyisten van de Europese Commissie. De vraag is of ze het kunst-stukje van 2012  met dit plan van aanpak van onze Minister van Buitenlandse Zaken kunnen herhalen (stem geen SP/PVV, stem strategisch op PvdA/VVD! We liegen dan wellicht wel, maar… U krijgt 1000 euro als u op ons stemt! Weet u nog?) .

Lees de Analyse

Laat je dus niet misleiden door mooi klinkende zinnen, die ons allen slechts verder de EU-problemen in rommelen. Ik verwijs u voor een mooie analyse van het gedraai van MinBuZa Timmermans naar de DagelijkseStandaard.nl.

Overigens zit er nog veel meer moois in het werk van Timmerfrans dan DagelijkseStandaard benoemt, o.a. de opzet van een Europees Leger startende met het goed klinkende “humanitaire hulpverlening vrijwilligerskorps”, het afbouwen van de Nederlandse consulaten in het buitenland, het afzwakken van onze douane bevoegdheden, een nieuw schok-absorptiefonds (juist, nog een reddingsfonds), directe EU-belastingen, salaris stijging voor EU-ambtenaren, verplicht af te sluiten verzekeringen, harmonisatie van strafrecht, etc. Nederland is slechts lichtjes kritisch, maar steunt toch vooral al deze initiatieven die Nederland in het geheel doen opdoeken. Talk is cheap, actions speak louder than words.

De Minister van Buitenlandse Zaken zegt hier effectief: “Er is slechts één weg, en dat is de snelweg naar Brussel (de Fyra rijdt immers niet meer)”. Kennelijk heeft de heer Timmermans als Minister van Buitenlandse Zaken tegenwoordig nog zo weinig te doen, dat hij tijd zat heeft voor het schrijven van dit soort misleidende (haast criminele) stukken. Nu dat de EU het buitenland beleid doet zal er inderdaad voor Timmermans weinig over blijven.

Het volk wordt weer mooi bedonderd, belazerd, bedrogen en beduveld door deze minister.

Bron: LangLeveEuropa.nl

Uncategorized