Handboek over chemtrails gevonden | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

In een bibliotheek in Oklahoma is op micro-fiches een handboek van de US-airforce (Amerikaanse luchtmacht) gevonden. Dit handboek dateert uit 1990 en heeft als titel, ‘Chemtrails’…! Het boek bevat beschrijvingen van verschillende experimenten die piloten kunnen uitvoeren via het vrijlaten van sprays met verschillende verdachte substanties. Stoffen die in relatie kunnen worden gebracht met het beïnvloeden van het weer en andere die te maken hebben met het HAARP-project (High frequency Active Auroral Research Program), waarbij barium-fluoride wordt gebruikt om de HAARP-straling te bekrachtigen of beïnvloeden.

Het sproeien van het giftige bariumzout, in relatie tot het HAARP-systeem,  wordt beschreven als experimenten met anti-zwaartekracht tests en het creëren van een wapenschild via HAARP. De lijst met stoffen, genoemd in dit manual, en die in deze US-Airforce experimenten kunnen worden gebruikt, worden genoemd. Het gaat daarbij om aluminum 3, aluminum-hydride, barium-fluoride, beryllium, cyanide, hydrochloric-zuur, verschillende ionen waaronder koper-ionen, ijzer-2-ionen, lithium ionen, nikkel-perchloraat (dit is raketbrandstof), fosfor tri-fluoride, zilver-iodide, sodium ionen en single-valence metals.

Geo-engineering

Het internet staat letterlijk vol met verhalen over ‘chemtrails’ en over het zogenaamde ‘geo-engineering’, waarbij de zogenaamde ‘global-warming’ wordt aangepakt. Tot voor kort nam ik deze verhalen met een grote korrel zout. Daarbij was een van de grootste redenen voor mijn sceptische houding het ontbreken van visueel bewijs.. Ik zag die ‘chemtrails’ zelf niet, maar ze werden wel door al die ‘samenzweerders’ genoemd als bewijs. Maar de laatste jaren krijg ik ook steeds meer chemtrails zélf te zien, en ik kan daarom niets anders dan toegeven dat het niet de condenssporen zijn, waarmee ik als klein jongetje ben opgegroeid..  De ‘trails’ die ik nu te zien krijg zijn heel breed, blijven vele uren hangen en tonen een bepaald patroon, waarbij ze langzaam maar zeker in kunstmatige wolken veranderen. Ik vind het verontrustend dat ze steeds vaker voorkomen en bijna letterlijk de ‘lucht vervuilen’…

Mijn grootste bezorgdheid hierbij is dat er bewijs is dat er vele duizenden tonnen genanoniseerd aluminium wordt gesproeid. Want het is de wetenschappelijke en medische literatuur duidelijk naar voren gekomen, dat deze nanodeeltjes aluminium uitermate heftig reageren met het menselijke lichaam, heftige ontstekingen kunnen veroorzaken in veel soorten lichaamscellen. In het bijzonder is het belangrijk te melden dat deze mini-mini-aluminiumdeeltjes uitermate giftig zijn voor de hersenen en het beenmerg in onze wervelkolom. Daarbij is een lijst met aandoeningen op te stellen, die vooral zenuwaandoeningen betreft, inclusief Alzheimer’s dementie, Parkinson en de ziekte van Lou Gehrig’s (ALS). Allemaal direct in verband gebracht met aluminium.

Nano-aluminiumdeeltjes

Nano-aluminiumdeeltjes zijn niet alleen heftige oorzaken van ontstekingen, maar ze penetreren ook de hersenen via een aantal routes door het lichaam. Onder andere via ons bloed, maar ook via speciale geurreceptoren in onze neus. Studies hebben aangetoond dat deze nano-deeltjes door de neus direct naar de hersenen gaan, naar preciés dat deel wat in verband wordt gebracht met Alzheimer, en waar de eerste verschijnselen van Alzheimer ook te zien zijn.. Bij onderzoek van hersenen van overleden Alheimer-patienten, blijkt dat in dat deel het hoogste niveau aluminium in de hersenen voorkomt.

Het is met name deze route die de nano-deeltjes aluminium afleggen die het sprayen van enorme hoeveelheden van dit spul zo heftig maken. Mensen ademen deze rommel in, mensen van alle leeftijden, van kinderen tot ouderen. Het zal waarschijnlijk zijn dat vooral ouderen het meest te lijden hebben van deze nano-deeltjes. Ook de luchtfiltersystemen die mensen in huis hebben, zullen niet in staat zijn om al dit nano-aluminium uit de lucht te zeven, zodat de blootstelling aan deze deeltjes in je huis gewoon doorgaat.

En natuurlijk komen deze deeltjes aluminium ook in de grond terecht, waarbij het grondwater en de vegetatie wordt vergiftigd. Normaal wordt aluminium slecht geabsorbeerd door de grond, maar het is vooral door de eigenschappen van het nano-alumium dat dit nu wel het geval is. En opnieuw zal dit aluminium via de voedselketen en het drinkwater in het menselijk lichaam terecht komen.

Gezondheidsramp van ongekende omvang

Ik bid dat de piloten die deze rotzooi in de hemel loslaten, zich terdege beseffen dat ze de levens en gezondheid van ook hun éigen families aan het verwoesten zijn. En natuurlijk geldt dit ook voor onze politieke leiders.. De vraag is dus wie er dan achter deze spray-politiek zit.. Als eenmaal de grond, de planten en waterbronnen zijn vergiftigd, dan is er feitelijk bijna geen manier om de schade die is aangedaan, weer ongedaan te maken. Als deze verwoestende projecten niet worden stopgezet zal er een gezondheidsramp van ongekende omvang gaan plaatsvinden, waarbij vooral het aantal zenuwziekten zal exploderen. Ook de afwijkingen in de zenuwontwikkeling in onze kinderen zal doorzetten, dáár waar we in een steeds jongere groep mensen al een dramatische toename zien van dit soort aandoeningen.’

Lees alles over dit handboek op: WantT0Know.nl

Uncategorized