Obama steeds minder geloofwaardig | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Obama kondigde enkele weken geleden aan dat de nok van het dak af gaat wanneer het Syrische leger chemische wapens in zou zetten. En zo debiel als Assad is zet hij natuurlijk chemische wapens in. Het Syrische leger is op alle fronten aan de winnende hand en de huurlingen die door het westen betaald worden delven het onderspit. Geef mij één zinnige reden waarom Assad chemische wapens zou inzetten?

Herhaling van leugens

carla-del-ponte-300x199-2761208

Carla del Ponte

Iedereen met een paar hersencellen begrijpt dat de veelbesproken massavernietingingstruck die de VS en de UK toepasten om Irak binnen te vallen hier herhaald wordt en weer door de VS en de UK. Hoe dom denken de leiders van die landen dat de burgers van deze Aardkloot zijn? Maar goed, om dan toch even over die chemische wapens te hebben, Carla Del Ponte, speciaal gezant van de Verenigde Naties riep enkele weken geleden na thuiskomst van een uitvoerig onderzoek naar het vermeende chemische wapengebruik in Syrië dat niet het Syrische regeringsleger deze wapens heeft ingezet maar dat de rebellen dit op tenminste 3 plaatsen geprobeerd hebben.

Dit is wat Del Ponte letterlijk zei;

“Del Ponte said, ‘there are strong, concrete suspicions but not yet incontrovertible proof of the use of sarin gas, from the way the victims were treated. This was use on the part of the opposition, the rebels, not by the government authorities’. Ze voegde daar nog aan toe;”We have no, no indication at all that the Syrian government have used chemical weapons”.

30 mei meldden Turkse en Russische media dat Syrische rebellen gepakt waren met het opzetten van een complot met chemische wapens.

Mager bewijs

Het bewijs van gebruik van ‘chemische wapens’ door het Syrische bestuur concentreert zich op stoffen die werden teruggevonden bij twee rebellen – één dode en één gewonde – die half maart 2013 tegen soldaten van het SNL vochten in het noordoosten van Damascus aldus The New York Times van 13 juni 2013. Het gaat dan om stalen bloed, urine en haren die in het bezit zijn van de Amerikaanse autoriteiten. Een mager bewijs en bovendien in handen van een partij die al jarenlang vijandig staat tegen de Syrische overheid en belangen heeft om hen te demoniseren om een machtswissel in Damascus door te drukken. Zelfs als men die stoffen terugvond in de lichamen van rebellen is het niet uitgesloten dat ze door eigen chemische oorlogsvoering werden getroffen. Het kan ook dat de chemische reactie werd veroorzaakt doordat een chemische fabriek in de buurt werd geraakt door een aanval van de rebellen of een regeringsbombardement.

De rol van Poetin

vladimir_putin-300x213-5898666

Vladimir Poetin

Poetin heeft zich destijds met Libië in de luren laten leggen door leugens en verdraaiingen door Obama en consorten en is zonder bewijs gezien te hebben meegegaan in de No Fly Zone aanpak van de VS die later niets anders dan een voorwendsel bleek om heel Libië te bombarderen. Van alle aantijgingen van Obama en de VN aan het adres van Ghadaffi waarover die hele oorlog begonnen is blijkt achteraf geen enkel bewijs voor geleverd te zijn. Met andere woorden, Libië is totaal kapot gegooid door de VN en de VS, het goud en andere grondstoffen zijn geplunderd door de westerse coalitie en de burgers zijn opgescheept met een rechteloze overheid bestaande uit extremisten die geen enkele binding hebben met het land Libië. De burgers in Libië lijden zwaar onder de huidige omstandigheden maar nu is er geen enkele Westerse organisatie te vinden om de arme burgers te helpen, dat wat volgens de VN en de VS de hele inzet was van de “interventie “.

Conclusie; het helpen en beschermen van burgers is een drogreden. Daar hoef je trouwens ook geen atoomgeleerde voor te zijn om dat te begrijpen. Kijk maar naar andere landen waar de VS en de VN mensen geholpen hebben zoals in Afghanistan en Irak, de mensen leven nog steeds in onderdrukking maar nu aangestuurd door het westen die er hun stromannetjes neerzetten, meestal extremisten zoals ze momenteel inzetten in Syrië.

Oorlog als afleidingsmanoeuvre

Obama verkeert momenteel in een zeer lastig parket. Op 11 juli van dit jaar beginnen hoorzittingen tegen Obama die moeten aantonen dat Obama de Amerikaanse Constitutie meermalen geschonden heeft, dat hij medeplichtig is aan het afluisterschandaal, een IRS schandaal ( belastingschandaal waar Obama zich ook voor moet verantwoorden ), Benghazileugens waarbij een hoge Amerikaanse functionaris het leven heeft gelaten en het meermalen minachten van het congres door zonder toestemming van het congres zich te mengen in oorlogen buiten de VS.

Wellicht dat die kwestie aanleiding is om Syrië te beschuldigen van het gebruik van chemische wapens, het heeft er alle schijn van. Zo wordt de aandacht afgeleid van de andere zaken.Hoe dan ook, Poetin heeft zowel de VN als de VS gevraagd naar bewijs voor de beschuldigingen alvorens er ingegrepen gaat worden. Dat bewijs hebben ze gekregen en blijkt in de verste verte niet als bewijs gebruikt te kunnen worden, het zijn slechts uitspraken van Engelse en Amerikaanse hoger geplaatste soldaten. Buiten het gegeven dat ze de beschuldigingen niet hard kunnen maken is ook de objectiviteit van de ‘getuigen’ niet geloofwaardig.

Main stream media

De betaalde media, waarvan wij inmiddels weten dat zij niet objectief zijn, blijven leugens spuien over de dodenaantallen. Als wij de media moeten geloven zijn in slechts 2 jaar tijd in Syrië bijna evenveel slachtoffers gevallen dan in Afghanistan en Irak bij elkaar de afgelopen 10 jaren.

The Times laat weten dat er minstens 94.000 doden gevallen zijn. Deze gegevens komen van een bureau dat SOHR genoemd wordt en blijkt gerund te worden door slechts 1 persoon, Rami Abdulrahman, eigenaar van enkele kledingzaken, wonende in Coventry. Van dit bureau is het bekend dat het de rebellen steunt.

Ook de miljoenen vluchtelingen vanuit Syrië blijken zoek. De journaals hebben het er vrijwel dagelijks over maar waar bevinden al deze vluchtelingen zich? Iemand een idee, ik meen, miljoenen vluchtelingen daar moet je toch geweldige beelden van kunnen maken die gebruikt kunnen worden om de ernst van de situatie te laten zien. Helaas, de beelden blijven uit waaruit ik concludeer dat ze niet bestaan, die miljoenen vluchtelingen. Assad heeft de teugels stevig in handen en heeft zijn land bijna helemaal bevrijd van de door het Westen betaalde huurlingen. Dat is een doorn in het oog van de elite in wiens opdracht de VS en de VN werken, ze willen Syrië koste wat kost inlijven, waarschijnlijk nodig in de komende oorlog tegen de volgende tegenstander, Iran en niet te vergeten de zo broodnodige gasleiding die door Syrië gelegd moet worden.

Lees meer op: Bovendien.com

Uncategorized