Het was toch Al Qaida die de “War on terror” deed rechtvaardigen? | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Na het afrekenen met de ‘boosdoeners’ Saddam Hoessein van Irak en de Libische Muammar Gaddafi heeft het westen een nieuwe boosdoener gevonden in de persoon van de Syrische president Assad. Saddam Hoessein moest uitgeschakeld worden omdat hij over massa vernietigingswapens zou beschikken en kolonel Gaddafi zou zijn eigen eigen bevolking aan het uitroeien zijn. Het resultaat van het optreden door het westen was dat beide landen volkomen in puin zijn geschoten met als gevolg honderdduizenden doden. De door het westen georkestreerde ‘Arabische lente’ leek aanvankelijk aan Syrië voorbij te gaan, voornamelijk omdat dit land wordt gesteund door Rusland, China en het in hun ogen ‘verderfelijke’ Iran. Dit kwam de VS en EU niet zo goed uit, zodat Assad ervan beschuldigd werd dat ook hij van plan was om met gifgas te gaan strooien. Dit zou de Russen en de Chinezen wel doen inzien dat ze hun steun aan Syrië zouden moeten intrekken. Het pakte toch even anders uit dan ‘onze’ leiders hadden gehoopt. Het blijkt nu dat niet het Syrische leger met gifgas aan de gang is, maar de aan Al Qaida gelieerde Syrische ‘opstandelingen’ die, om Assad de schuld te kunnen geven, van plan waren om aanslagen met het dodelijke gas te gaan plegen. Wat nog weerzinwekkender is, is het gegeven dat de VS en de EU momenteel samenwerken met ‘aartsvijand’ Al Qaida en hen van zware wapens voorzien om toch vooral die ‘nare’ Assad ten val te kunnen brengen. Onze leiders zijn zelfs zo brutaal dat ze dit met droge ogen aan de bevolking durven uit te leggen. De Amerikaanse en Europese burgers worden aan alle kanten van hun vrijheid en privacy beroofd, bespioneerd en afgeluisterd omdat er wel eens een ‘terrorist’ tussen kan zitten, maar intussen werken de overheden van Europa en Amerika zelf samen met deze ‘terroristen’ om het Midden-Oosten politiek en militair volledig te destabiliseren. Tegen wie was de “War on Terror” ook al weer gericht? Je zou je in alle ernst moeten afvragen wie nou eigenlijk de ECHTE terroristen zijn?! Wij weten het inmiddels wel!

Hieronder een artikel dat wij tegenkwamen op Niburu.co

Militaire steun voor Al Qaida uit VS en EU

Het zal iemand die de werkelijke situatie in Syrië heeft gevolgd niet verbazen dat er chemische wapens zijn aangetroffen bij de opstandelingen. Terwijl diezelfde Al Qaida rebellen alle steun krijgen uit Amerika en Europa omdat Assad chemische wapens zou hebben gebruikt. Terwijl de Russen hebben medegedeeld dat ze een onderzoek hebben afgerond naar het eerder dit jaar gebruik van chemische wapens, heeft het Syrische leger een opslagplaats voor chemische wapens buitgemaakt. Deze bevat genoeg materieel om de gehele bevolking van het land uit te roeien. Terwijl Amerika en Europa volop in de weer zijn met het organiseren van steun voor de “oppositie” om een soort all-out campagne te organiseren om President Assad pootje te lichten. Naast chemische heeft het Syrische leger in de stad Banias ook een grote hoeveelheid andere wapens, computers en communicatie-apparatuur buitgemaakt na een vuurgevecht met de rebellen in Banias, vlakbij de Middellandse Zee kust. De chemische wapens werden ontdekt op een boerderij in de buurt van Banias. De hoeveelheid is voldoende om de totale bevolking van een land als Syrië uit te roeien. De Syrische overheid heeft de chemisch wapeninspecteur van de VN, Ake Sellstrom, uitgenodigd samen met het hoofd van de ontwapeningsafdeling van de VN, Angele Kane, om aanstaande maandag naar Damascus te komen om officieel de vondst van chemische wapens bij de rebellen te bevestigen en wereldkundig te maken.

Verder heeft de Russische ambassadeur bij de VN, Vitaly Churkin, een onderzoeksrapport over het gebruik van chemische wapens ingeleverd bij de Secretaris Generaal van de VN, Ban Ki-Moon.

Dit onderzoek toont aan dat de chemische wapens door de rebellen eerder dit jaar zijn gebruikt en niet door het Syrische leger. Het betreft hier het incident in Khan al-Assal op 19 maart 2013.

Dit staat haaks op de bewering van Amerika die van mening is dat Assad chemische wapens had gebruikt en daarmee een “rode lijn” had overschreden. De VS hadden hun oordeel gebaseerd op tweedehands bewijsmateriaal zoals dat wat afkomstig was van een journalist van Le Monde. Als resultaat hiervan heeft de Amerikaanse overheid besloten de rebellen actief te steunen. Het Russisch bewijsmateriaal is echter direct bewijs, verkregen door ter plekke zelf monsters te nemen.

Hiermee staan zowel de VS als hun schoothond Europa, volkomen in hun hemd. Ook valt de in hun ogen gerechtvaardigde strategie van het bewapenen van Al Qaida rebellen, compleet door de mand. Ook de theorie dat President Assad een “evil” mens zou zijn omdat hij bereid is om zijn eigen bevolking uit te roeien met chemische wapens, blijkt complete onzin.

Laten we ook de vele moordpartijen niet vergeten. Slachtpartijen, uitgevoerd door rebellen, die eveneens in de schoenen van de troepen van Assad werden geschoven.

Het lijkt er nu op dat Amerika en Europa een “rode lijn” hebben overschreden in plaats van dat Syrië dat deed. Een van list en bedrog om toch maar vooral de door hen gewenste gaspijpleiding te kunnen aanleggen.
Ongetwijfeld zullen de spindokters in het Witte Huis wel weer een nieuw konijn uit de hoge hoed weten te toveren. Vooraf weet je al dat, wat er ook komt, het leugens zullen zijn.

Bron: Niburu.co

Uncategorized