Joris Demmink steeds verder in het nauw | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

“Infowars” en “We are change” komen met onthullingen

Als er ooit een volledig onderzoek naar de misbruikactiviteiten van Joris Demmink komt dan zal de benodigde druk daartoe waarschijnlijk uit het buitenland komen.

Joris Demmink

In Nederland wordt hij door Jan en Alleman afgeschermd. In het buitenland begint men nu écht wakker te worden.

Het heeft misschien wat lang geduurd, maar het ziet er naar uit dat Joris Demmink met een nieuwe uitdaging te maken gaat krijgen.

De nog steeds groeiende organisatie “We Are Change” heeft zijn tanden in dit project gezet en zal de komende weken met onthullend videomateriaal komen.

We are change

Luke Rudowski van “We Are Change” heeft persoonlijk gesproken met een slachtoffer van Demmink. Hij is geschokt, net als zovelen, dat niemand in ons land hier iets mee/tegen doet. Het gaat verder. Want intussen heeft ook Infowars van Alex Jones klaarblijkelijk in de gaten dat hier misschien wel één van de grootste pedofilie- en misbruikschandalen óóit onder de hoge hoed wordt gehouden.

Infowars

Van een website die ooit enkele duizenden bezoekers per dag trok is Infowars inmiddels uitgegroeid tot een met een miljoenenpubliek. Zoals Paul Joseph Watson, een van de redacteuren van Infowars, vertelt worden zijn en andere artikelen regelmatig gelinkt door grote nieuwsorganisaties, waardoor artikelen miljoenen keren worden bekeken.

Hoogste tijd voor onafhankelijk onderzoek

Wanneer dit soort organisaties zich ook daadwerkelijk gaan inzetten voor doelgericht bewustmaken van mensen over dat wij hier in dit land een schandaal herbergen dat zijn weerga niet kent, dan bestaat de kans dat er eindelijk een onafhankelijk onderzoek komt naar Demmink.

Met dit nieuw initiatief van “We Are Change” is er weer hoop dat de schuldigen aan deze seksschandalen met minderjarigen ooit nog voor een rechter zullen staan.

Bron: Niburu.nl

Uncategorized