Meeste vitaminen bevatten genetisch gemanipuleerde bestanddelen | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Uit onderzoek gedaan door “NaturalNews.com” blijkt dat er een alarmerend groot aantal multivitaminen en individuele voedingsstoffen zijn geprepareerd met ingrediënten afkomstig van GMO-maïs. Dit is een angstvallig en geniepig verborgen gehouden geheim van de vitamine-industrie, waarover u in de de main stream media niets zal vernemen omdat de vitamine-industrie weigert dit toe te geven. Om te beginnen zijn GMO’s sowieso een probleem. Kenners beseffen maar al te goed dat het eten van ingrediënten afkomstig van genetisch gemanipuleerde organismen hen kunnen blootstellen aan de BT-insecticide  chemicaliën die zich in GMO-maïs bevinden. GMO’s zijn echt ‘verborgen’ in vitaminen omdat de genetisch gemanipuleerde ingrediënten een  zodanige bewerking ondergaan dat alle DNA tijdens het proces wordt vernietigd. Hierdoor worden de eventuele ‘footprints’ van genetische modificatie vernietigd. Genetische ID-proeven vereisen dat deeltjes van het voedsel relatief intact blijven zodat PCR laboratoriumapparatuur genetische sequenties kunnen repliceren. Zwaar bewerkte ingrediënten zoals “high fructose corn syrup”, “maltodextrine” en “ascorbinezuur” hebben geen overgebleven traceerbaar genetisch materiaal meer, zodat hun genetisch gemanipuleerde  oorsprong door de vitamine-industrie zo onder de mat kan worden geveegd. Omdat de consumenten dit allemaal niet weten worden er vandaag de dag enorme hoeveelheden vitaminen verkocht die zijn geformuleerd met GMO’s. Dit omvat vrijwel alle populaire merken multivitamine die verkocht worden in de supermarkten en apotheken.

Hieronder een lijst van ingrediënten die in vrijwel alle gevallen genetisch zijn gemanipuleerd

Amino Acids
Aspartame
Ascorbic Acid
Sodium Ascorbate
Vitamin C
Citric Acid
Sodium Citrate
Flavorings (“natural” and “artificial”)
High Fructose Corn Syrup
Hydrolyzed Vegetable Protein
Lactic Acid
Maltodextrins
Molasses
Monosodium Glutamate
Sucrose
Textured Vegetable Protein (TVP)
Xanthan Gum
Vitamins
Yeast Products (such as yeast extract)

Uncategorized