USA en EU worden dictaturen (als wij ons niet verzetten) | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Op de website van de NOS is vandaag een bericht verschenen waarin melding wordt gemaakt van een onderschept gesprek tussen belangrijke leden van al-Qaida.

NOS: “De Verenigde Staten hebben communicatie onderschept tussen belangrijke leden van al-Qaida. Dat is de reden dat de VS ambassades en consulaten sluit en Amerikanen wereldwijd heeft gewaarschuwd voor mogelijke aanslagen, meldt de New York Times. In de onderschepte berichten worden aanslagen op Amerikaanse doelen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika besproken, hebben Amerikaanse functionarissen tegen de krant gezegd”.

Dreiging van aanslagen

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken besloot donderdag om ambassades en consulaten in het Midden-Oosten en in Noord-Afrika te sluiten in verband met de dreiging van aanslagen. Gisteren kwam daar een waarschuwing voor Amerikanen wereldwijd bij. Zij worden door het ministerie op het hart gedrukt om op hun hoede te zijn.

Volgens de NY Times onderscheppen Amerikaanse inlichtingen- en veiligheidsdiensten niet vaak gesprekken tussen belangrijke al-Qaida-leden over operaties van de terreurgroep. Volgens een anonieme Amerikaanse functionaris die de inhoud kent, waren de gesprekken veel meer dan het gebruikelijke gebabbel. Leden van het Congres zijn ook achter gesloten deuren geïnformeerd over de inhoud.

Het belang van de onderschepte berichten werd onderstreept door een boodschap van al-Qaida-leider al-Zawhari, die deze week op internet werd geplaatst. Hij riep op om Amerikaanse doelen aan te vallen.

Tot zover de berichtgeving door de NOS

Zéér twijfelachtig

De waarschuwing die het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft doen uitgaan, moet volgens ons toch op zijn minst ernstig in twijfel worden getrokken. Het heeft er eerder de schijn van dat Amerika er alle belang bij heeft om de mythe van ‘terreurdreiging’ in stand te houden. Door het steeds weer opnieuw zaaien van angst onder de bevolking kan de regering Obama het Amerikaanse volk op die manier zodanig bang houden dat ze hun vrijheid, die ze in 2001 verloren bij de invoering van de “Patriot Act” door president George Bush jr., niet terug gaan opeisen.

Grondwet

Ook trachten zij hiermee te bereiken dat de spionagepraktijken op internet en het onderscheppen en profileren van al het dataverkeer een permanent en wettelijk karakter krijgt door te stellen: “Alleen op deze wijze kunnen we uw veiligheid garanderen”! Een regering die de grondwet ‘opschort’ en hierdoor zoveel macht krijgt, dat iedere burger feitelijk ‘vogelvrij’ wordt en al zijn grondwettelijke rechten worden afgenomen, zo’n regering geeft die macht niet graag meer uit handen.

Founding Fathers

Dit is precies wat de “Founding Fathers” voor ogen hadden bij de totstandkoming van de onafhankelijkheidsverklaring van de USA op 4 juli 1776. Het is niet toevallig en zomaar willekeurig dat  Artikel 2 van de Amerikaanse grondwet, “het onvervreendbare recht op wapenbezit” erin is opgenomen. Dit is een weloverwogen beslissing geweest die niets te maken heeft met de zogenaamde wens van de Amerikanen om met wapens te mogen  zwaaien. De “Founding Fathers” gaven het Amerikaanse volk hiermee het grondwettelijke recht om zich met wapens te kunnen verzetten tegen de overheid mocht die onverhoopt de rechten en vrijheden van het Amerikaanse volk aan hun laars lappen. In dit licht kunnen ook de moordpartijen op scholen, de aanslag in Boston en andere ‘false flag’ operaties worden gezien, met het oogmerk om de Amerikanen zover te krijgen dat ze, door hun afschuw over deze sinistere moordpartijen, braaf en massaal hun wapens in gaan leveren. Het zal voor de overheid namelijk een stuk eenvoudiger zijn om een totalitair en dictatoriaal bewind in te voeren over een bevolking die niet gewapend is dan over een bevolking die dat wel is.

De werkelijke machthebbers

Dat de “werkelijke machthebbers” in de Verenigde Staten en ook in de Europese Unie (u mag zelf invullen wie dat dan wel zouden zijn) van plan zijn om ‘onze’ politici, gebruikmakend van hun financiële macht, dwingend te sturen in de richting van een totalitair en dictatoriaal systeem staat voor ons als een paal boven water. De hindernissen die hiervoor genomen moeten worden liggen in de USA iets ingewikkelder dan in de EU. In de eerste plaats is de bevolking van de EU niet gewapend, dus zijn massale opstanden in de EU makkelijker neer te slaan dan in de USA. In de tweede plaats is de Europese Unie in feite al een dictatuur omdat de EU-regering niet door de bevolking wordt gekozen maar, net als voorheen in de Sovjet Unie, door een soort Polit Bureau wordt aangesteld.

 Fema kampen

Dat de voorbereidingen voor een machtsovername in de USA al decennia aan de gang zijn bewijst de bouw van een enorm aantal ‘concentratiekampen’ verspreid over heel Amerika. Officieel heet het dat deze kampen (Fema Camps) zijn gebouwd voor de opvang van de bevolking in het geval van natuurrampen of andere catastrofale calamiteiten. Het opvallende aan deze kampen is dat ze routing technisch zo gebouwd zijn dat je er makkelijk kunt binnenkomen, maar eenmaal binnen kom je er zonder medewerking met geen mogelijkheid meer uit. Ook de enorme omvang van deze kampen, het grote aantal en de verspreiding over het hele land doen vergelijkingen oproepen met de nazi concentratiekampen in de Tweede Wereld Oorlog.

Gesjeesde conspiracy  correspondent?

Als u, het voorgaande gelezen te hebben, denkt te maken te hebben met een op hol geslagen conspiracy correspondent, dan heb ik nog het volgende voor u;

Binnen enkele uren na de aanslagen op de Twin Towers in New York en het Pentagon in Arlington, Virginia nabij Washington kon de Amerikaanse regering de rest van de wereld al meedelen dat deze aanslagen het werk was van de terreurgroep al-Qaida, onder leiding van ene Osama Bin Laden. De gevolgen van deze aanslagen waren voor iedere burger op deze planeet op de een of andere manier voelbaar. Al-Qaida werd uitgeroepen als het ultieme kwaad  op deze wereld. Iedere reizende burger op aarde werd geconfronteerd met enorme  beperkingen, lange wachttijden, extreme fouillering, body scans enz.. Alle Amerikaanse burgers raakten hun vrijheid en rechtsbescherming kwijt door de invoering van de Patriot Act waardoor de overheid het recht kreeg om iedere burger zonder enige vorm van proces of tussenkomst van de rechtelijke macht op te kunnen pakken en voor onbepaalde tijd op te sluiten in de gevangenis. De oorlog werd verklaard aan Afghanistan en later onder valse voorwendsels aan Irak. Dit allemaal zogenaamd omdat al-Qaida bestond. Alles wat ook maar enigszins met terreur te maken had werd gelieerd aan al-Qaida. Gezien het bericht vandaag op de website van de NOS is dit tot heden toe zo gebleven.

Maar ben ik nou gek, of is de wereld gek? De Amerikaanse regering deed vandaag een waarschuwing uitgaan voor de mogelijkheid van terroristische aanslagen door al-Qaida op Amerikaanse doelen in het Midden-Oosten en Noord Afrika, welke later uitgebreid werd tot Amerikaanse doelen wereldwijd. Terwijl tegelijkertijd dezelfde Amerikaanse regering dezelfde al-Qaida terroristen voorzien van zware wapens om president Assad van Syrië om zeep te kunnen helpen.

Als dit volgens u nog steeds niets met conspiracy te maken heeft, dan zou ik zeggen: “Droom lekker verder en….. morgen gezond weer op. Maar dan ook niet zeuren, op het moment dat u erachter komt dat het te laat is!!

Uncategorized