Bijna alle schutters gebruikten bewustzijnsveranderende medicijnen | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Aanvankelijk was Natural News niet van plan om iets te publiceren over de massale schietpartij, die van de week heeft plaatsgevonden op een Amerikaanse marinewerf, maar dit veranderde toen door de “Associated Press” werd bevestigd dat de schutter, Aaron Alexis, sinds augustus door de “Veterans Administration” werd behandeld voor zijn psychische problemen.

Bewijs

Voor Natural News was dit het bewijs dat Aaron Alexis psychiatrische drugs nam omdat dit de enige behandeling is die momenteel door de Veterans Administration wordt aangeboden voor psychische problemen. Ook Alexis’ familieleden bevestigden aan de pers dat hij werd ‘behandeld’ voor zijn psychische problemen.  voor de psychiatrische industrie is ‘behandeling’ het codewoord voor psychiatrisch drogeren.

Videogame of echte wereld

Zoals inmiddels bekend heeft de overgrote meerderheid van de daders van massa schietpartijen in Amerika een verleden van het gebruik van bewustzijnsveranderende drugs. Die voorgeschreven medicijnen creëren gevoelens van onthechting bij mensen, waardoor ze het gevoel krijgen dat ze een ‘videogame’ aan het spelen zijn in plaats van handelen in de echte wereld. “Het is niet toevallig dat de ex-Navy schutter  Aron Alexis geobsedeerd was door gewelddadige videogames”, meldt The Telegraph.

Het wordt zo langzamerhand de hoogste tijd voor de medische- en farmaceutische industrie dat zij zich gaan bezinnen over de fabricage en het voorschrijven van deze bewustzijnsveranderende ‘medicijnen’ en de bedenkelijke, levensgevaarlijke gevolgen ervan.

Bron: NaturalNews.com

Uncategorized