Doodsbange Michael Jackson: “Ze willen me vermoorden” | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Een klokkenluider die beweert te hebben gewerkt voor het Ministerie van Defensie zegt in het bezit te zijn van de opname van een telefoongesprek waarin een doodsbange Michael Jackson vlak voor zijn dood zegt dat  er een samenzwering tegen hem is met de bedoeling hem te vermoorden.

Robert Connors, van wie geen informatie op het internet te vinden is, claimt dat hij 20 jaar actieve dienst heeft gedaan bij het Ministerie van Defensie en als zodanig betrokken was bij acties in Iran en Vietnam. De klokkenluider beweert dat hij was betrokken bij “Operatie Sedgwick” die uit was op de controle van de Afro-Amerikaanse en de stedelijke jeugd door middel van muziek. Tijdens het vermeende telefoontje voor zijn dood waarschuwt Michael voor een complot door machtige krachten om hem te vermoorden middels een gefaseerde overdosis drugs.

“Het is niet de overheid, het is meer dan de overheid”, zegt de stem op de clip tijdens een vermeend gesprek met Jackson’s voormalige manager Dieter Wiesner. Connors dreigt meer audio en videobanden vrij te geven die betrekking hebben op “Operation Sedgwick”, tenzij de overheid voor 23 september over de brug komt met de waarheid.

De lichaamstaal van de klokkenluider leent zich niet om de authenticiteit vast te kunnen stellen, en hoewel de stem op de opname klinkt als die van Michael Jackson, de scene voelt aan als gescript en nagespeeld.

Illuminatie

Gespeculeerd wordt dat Michael Jackson werd vermoord omdat hij op het punt stond om de controle van de illuminatie op de muziekindustrie bloot te leggen. Dit zou ook de reden geweest zijn dat hij van kindermisbruik werd beschuldigd. In 2002 gaf Jackson een anti-muziekindustrie speech, waarin hij de leiding van Sony “evil” noemde en een bord toonde aan het publiek waarop stond “$ony Kills  Music”

Bronnen:

InfoWars.com
TheAfroLounge.com

Uncategorized