Einde voor Monsanto bij verplichte etikettering GMO producten | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Monsanto is samen met de regering Obama in het diepste geheim bezig met het oprichten van een handelspact die geheel buiten de wet om landen moet afdwingen om de etikettering van genetisch gemanipuleerde producten te verbieden. Het handelspact heeft de naam “Trans Pacific Partnership” (TPP). Details van het TPP worden zo geheim gehouden dat het de leden van het Congres niet is toegestaan om ze openbaar te maken. of zelfs maar te bespreken. Alles wat er bekend is over het TPP is afkomstig van lekken.

Meer dan zeshonderd CEO’s van multinationals, waaronder CEO’s van bedrijven die herhaaldelijk schuldig zijn bevonden aan financiële misdaden in Amerika hebben toestemming om de details van de TPP overeenkomst te beïnvloeden. Monsanto en Big Pharma-bedrijven hebben een top positie wat betreft de invloed die zij uitoefenen in dit super geheime overleg met de Obama-regering. Op deze geniepige wijze wordt geprobeerd de toekomst van de wereld in de handen te leggen van de meest kwaadaardige bedrijven aller tijden.

Weerstand tegen GMO-producten

Leden van TPP (Trans Pacific Partnership)

De strijd over etikettering van GMO-producten is van levensbelang voor Monsanto omdat wereldwijd gebleken is dat de mensen niets met hun gemanipuleerde rotzooi te maken willen hebben. Wanneer internationale regelgeving het verplicht maakt dat op de producten vermeld moet worden dat deze genetisch gemanipuleerd zijn zal dit een zeker einde voor Monsanto en andere manipulators worden.

De landen die momenteel betrokken zijn bij de TPP zijn: Verenigde Staten , Australië , Brunei , Canada , Chili , Japan , Maleisië , Mexico , Nieuw Zeeland , Peru , Singapore en Vietnam. Bij idere gelegenheid die zich voordoet wordt op de nog niet aangesloten landen druk (chantage) uitgevoerd om zich erbij aan te sluiten. Landen die het TPP ondertekenen verklaren zich akkoord dat GMO’s mogen worden gekweekt in hun land en er een verbod komt op etikettering van GMO-producten.

Voor ons is het van levensbelang om er voor te zorgen dat dit misdadige TPP handelspact er wat betreft Europa niet doorheen komt, maar wees op je hoede want ook Europese politici zijn ons vertrouwen niet waard.

Bron: NaturalNews

Uncategorized