Monsanto koopt leger van tienduizenden huurlingen | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Het heeft er alle schijn van dat het gentech bedrijf Monsanto in 2011 het grootste huurlingenleger ter wereld heeft gekocht. Het gaat om “Academi“, het voormalige “Blackwater” dat later werd omgedoopt in “XE Services”. In 2009 werd de naam Blackwater veranderd in “XE services” vanwege het beestachtige optreden van hun  huursoldaten in Irak, waaronder massamoorden op burgers. Meer recent is het bedrijf omgedoopt in “Academi”. De grootste opdrachtgever van dit huurlingenbedrijf is het Amerikaanse “Department of State” (Ministerie van Buitenlandse Zaken).

 CIA-agenten

Veel voormalige CIA-agenten en ex-militairen zijn in dienst bij Blackwater en aanverwante bedrijven, die opgericht zijn om de aandacht van hun slechte reputatie af te leiden en van de enorme winsten die gemaakt worden op de verkoop van hun lugubere diensten. De ‘producten’ die Blackwater levert zijn; politieke lobby, paramilitaire training voor andere overheden, infiltratie (Arabische lente, Libië, Syrië) verstrekken van inlichtingen aan multinationals als Monsanto, Chevron en financiële reuzen als Barclays, Deutsche Bank en vele anderen.

Joseph Cofer Black

Cofer Black

Het was de voormalige vice-voorzitter van Blackwater, Cofer Black, die in 2008 een contract sloot met Monsanto om met zijn bedrijf “Total Intelligence” te infiltreren en spioneren bij organisaties van dierenrechtenactivisten en anti GMO-activisten. Cofer Black stond als toenmalig CIA-directeur bekend om de wreedheden die hij liet uitvoeren op zijn tegenstanders. Senior Manager – Global Issues- Kevin Wilson bij Monsanto weigerde commentaar te geven maar bevestigde later dat ze Total Intelligence in 2008 en 2009 hadden ingehuurd om gegevens bij te houden van de publicaties van tegenstanders van Monsanto. Verder wees hij erop dat Total Intelligence een “volledig aparte entiteit” was die los van Blackwater stond.

Science of death

Het wekt geen verwondering dat een bedrijf dat actief is in de “wetenschap van de dood” zoals Monsanto (Agent Orange, pesticiden, PCB’s, hormonen en genetisch gemanipuleerde zaden) kan worden geassocieerd met andere misdadige gezelschappen. Dat het feitelijk misdadigers zijn die lid zijn van een criminele organisatie blijkt uit het Handvest van de Verenigde Naties omdat private militante huurlingen organisaties die opereren in eigen- of andere landen, door de VN verboden zijn.

Uncategorized