100% genezen van malaria in één dag door MMS | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Jim Humble, de man die MMS ‘uitvond’ en beschikbaar maakte voor velen. Zijn uitvinding lijkt even succesvol als controversieel.. Hoe dat kan..?

‘Het werkingsmechanisme van MMS (Master Mineral Solution) is heel eenvoudig en natuurlijk. Het chloordioxide dat bij activering van MMS vrijkomt, wordt door de maag en de darmen aan het bloed in het lichaam afgegeven en door de rode bloedlichaampjes opgenomen. Zit het chloordioxide eenmaal in het bloed, dan wordt het door het hele lichaam getransporteerd en op die plaatsen waar het met ziektekiemen en gifstoffen zoals zware metalen, in aanraking komt, reageert (oxideert) het onmiddellijk en vernietigt het de ziektekiem of metaal.

In dit proces wordt het chloordioxidemolecuul ook opgelost. Het Cl atoom wordt met het Na+ atoom tot een molecuul keukenzout (NaCl) verbonden. De zuurstof verbindt zich tot water (H2O) of koolstofdioxide (CO2) en wordt uitgeademd. De ziektekiemen zijn vernietigd en daarna door het lichaam uitgescheiden. Er blijft dus van beide praktisch niets meer over.’

Het Rode Kruis en de leugens over MMS-resultaten..
Per jaar overlijden ongeveer 1 miljoen mensen aan de gevolgen van malaria, niemand minder dan het Rode Kruis die daar exact van op de hoogte is. Langer dan 10 jaar negeert men op de burelen van het Rode Kruis de beweringen over MMS, namelijk dat het binnen 24 uur, zonder bijwerkingen, malaria volledig geneest. Niemand die daar op het idee komt om MMS vanwege die beweringen eens uit te laten testen in gebieden waar malaria een triest gat in gemeenschappen, families en generaties slaat.

Klaas Proesmans en Leo Koehof

Dan, in 2012, neemt Klaas Proesmans het initiatief en neemt contact op met Leo Koehof. Proesmans is de CEO en oprichter van het ‘Water Reference Center’, een dochter-organisatie van het Rode kruis. En blijkbaar heeft Proesmans in die tijd het hart nog op de juiste plaats, want hij wil samen met Koehof een experiment opzetten om zo’n 200 malariapatiënten middels MMS trachten te genezen. Hij wil persoonlijk wel eens ervaren óf MMS daartoe in staat is.

Proesmans verzekert Koehof dat hij het Rode Kruis achter hem heeft staan en toestemming zal krijgen het experiment volledig uit te voeren. Koehof is er vanwege de al 10 jaar durende hetze tegen MMS niet helemaal van overtuigd dat het Rode Kruis er nu opeens serieuze aandacht voor heeft, maar biedt toch zijn volledige medewerking aan. (Zie ook Frontier Magazine 19.3  mei / juni 2013 (nr. 114). Artikel: Exclusief: Arts bevestigt werking MMS tegen malaria)

De keuze voor Oeganda komt voort uit het gegeven, dat Leo Koehof daar in de laatste maanden van 2012 al aanwezig zál zijn. Er volgen in Oeganda gesprekken met het Rode Kruis, inspecteurs van gezondheidsinstellingen en doktoren en allen geven uiteindelijk het groene licht voor het MMS-experiment. De eigenschappen van chloordioxide staan immers als veilig bekend en bij een normale dosis voor het menselijk lichaam, zal MMS geen enkele belasting vormen en de toegedichte eigenschappen het testen meer dan waard maken.

Er wordt door het Oegandese Rode Kruis een locatie in Oeganda uitgekozen waar men het experiment het beste kan uitvoeren en van 12 tot 16 december 2012, bijna 1 jaar geleden, worden onder de vele honderden toegestroomde burgers, opgeroepen via lokale radiozenders, 154 mensen met malaria gevonden. Via een snelle bloedteststrip wordt iedere aanwezige getest en van degene, waarvan deze eenvoudige test uitwijst dat ze malaria onder de leden hebben, wordt meteen een tweede, nauwkeuriger test in het lab uitgevoerd, door middel van een microscopisch bloedmonsteronderzoek.

MMS uitgifte

Als ook die microscooptest malaria uitwijst, worden de patiënten doorgestuurd naar de tafel waar de MMS wordt klaargemaakt en uitgedeeld. Voor elke volwassen patiënt worden 18 druppels natriumchloriet in een bekertje gedruppeld. Daar gaat vervolgens een aantal druppels citroenzuur bij, de activator die er chloordioxide van maakt. Na een inwerktijd van zo’n 20 seconden wordt dan het bekertje met water gevuld en moet de patiënt de beker volledig leegdrinken (kinderen krijgen 6 druppels en baby’s 1 druppel natriumchloriet). De patiënten krijgen flessen bronwater mee naar huis,  mét de opdracht daarvan veel te drinken om de afvalstoffen zo snel mogelijk af te voeren.

De patiënten wordt gevraagd de volgende dag terug te komen om in het lab weer een bloedtest te ondergaan om zodoende vast te kunnen stellen of men genezen is of niet. Er wordt de patiënten een klamboe beloofd als zij terugkomen en dat zorgt ervoor dat alle 154 patiënten ook daadwerkelijk voor de test komen opdagen. Bij de controle-microscooptest van het bloed van de eerste patiënt is de spanning in het lab om te snijden. Niemand van de medici van de kliniek heeft ooit malaria op een dergelijk eenvoudige wijze en binnen 24 uur kunnen genezen. De laborante aan de microscoop moet tweemaal kijken voordat ze haar ogen gelooft, het bloed van de patiënt is malariavrij! Er heerst aansluitend een begrijpelijke juichstemming.

Het resultaat van de test
De andere patiënten worden vervolgens getest en bij 14 van de 154 wordt alsnog malaria vastgesteld. Bij navraag blijken dat de mensen te zijn die, of de beker met de in water verdunde chloordioxide niet helemaal hebben leeggedronken, omdat ze de smaak vies vonden, of mensen die het middel kort na de inname hebben uitgebraakt. Vanwege het succes van hun medepatiënten nemen deze 14 personene dan nogmaals de dosis MMS. En het ongelooflijke geschiedt: de volgende dag blijken ook deze 14 personen vrij van malaria te zijn. Een 100% score..!!

De simpele bloedtest waarmee de voortschrijdende werking van MMS in de patient kan worden vastgesteld.

Proesmans is opgetogen, dit is een groot succes, een mega-succes!! Eindelijk heeft men malaria weten te verslaan. Voor Leo Koehof en Jim Humble is dit een bevestiging van hun weten; de laatste 10 jaar hebben zij al meer dan 70.000 malariapatiënten van deze ziekte afgeholpen, dus dit succes komt niet écht als een verrassing. Maar dat het Rode Kruis het nu ook ‘aan den lijve ondervind’, wordt gezien als een grote doorbraak voor MMS en een zegen voor alle malariapatiënten wereldwijd.

Het experiment wordt afgesloten om verslag uit te brengen bij diverse instanties, zoals o.a. het Rode Kruis. Proesmans laat weten dat er zeker een vervolgonderzoek moet komen, want dit is zo’n mooi resultaat, daar moet verder naar gekeken worden en gelijk heeft hij natuurlijk! Maar… helaas, vanaf kerst 2012 blijft het vervolgens maandenlang oorverdovend stil van de kant van het Internationale Rode Kruis en van het ‘Water Reference Center’ van Proesmans. Ik heb contact opgenomen met Leo Koehof en hij laat mij vanuit Oeganda het volgende weten:

‘Na de test met MMS dachten alle medewerkers van het Rode Kruis, en ook het personeel in de kliniek waar we de test gedaan hebben, dat ze nu alle mensen met Malaria en andere aandoeningen zouden kunnen helpen. Zo gingen zij blij de kerstvakantie tegemoet. Toen zij in het nieuwe jaar weer terug waren hebben zij de resultaten aan een andere instantie gegeven om de resultaten meer wetenschappelijk te beoordelen. Ondanks dat de Rode Kruis medewerkers herhaaldelijk naar de resultaten informeerden, kregen zij iedere keer te horen dat de instantie het te druk had, dat ze onderbezet waren en dat men over twee weken maar eens terug moest bellen.

Dit ging dan zo door totdat ik in mei 2013 het filmpje op Youtube publiceerde; toen sloeg de vlam in de pan. Onmiddellijk kreeg het Rode Kruis bezoek van regeringsfunctionarissen die hen vroegen waarom ze de test niet in samenwerking met hen hadden uitgevoerd en waarom ze geen betere kliniek gekozen hadden.. En ook waarom ze deze proef niet in een ziekenhuis gedaan hadden met een fatsoenlijk lab, etc… Niemand van hen heeft echter aangedragen de test nog eens ‘maar dan fatsoenlijk’ over te doen. Ze waren zeer onaangenaam en allen hebben angst gekregen en natuurlijk durfde niemand meer naar de resultaten te vragen. 

Ze zijn ook in de kliniek geweest en daar had het personeel het van angst bijna in de broek gedaan. Een Amerikaanse missionaris is er later geweest om te vragen of die test werkelijk zo gebeurd is. De mensen hebben hem toen gevraagd of hij hen in de gevangenis wilde hebben… En pas toen hij zei dat hij niet van de regering was, werden ze spraakzamer en hebben hem bevestigd dat ze inderdaad alle mensen van Malaria hadden genezen.

Het komt dus niet van de Rode Kruis medewerkers, maar uit een andere hoek. Je moet niet vergeten dat vele regeringsmensen aandelen in farmaceutische bedrijven hier hebben. Hen scheelt het niet of de mensen verrekken. Als zij maar een schone naam hebben en onaangetast in de publiciteit kunnen verschijnen.’

Kijk nu hier naar deze video (7) waar Leo Koehof over spreekt en die hij sinds mei 2013 op YouTube publiceert. Deze geeft duidelijk het experiment weer en voor een ieder met gezond verstand is er geen twijfel mogelijk, het experiment heeft wel degelijk plaatsgevonden en de resultaten ervan, zijn van een dusdanige aard, dat een vervolgonderzoek  méér dan op zijn plaats is. En wel zo snel mogelijk natuurlijk, want gemiddeld sterven er elke dag zo’n 3000 malariapatiënten. Echter, het Internationale Rode Kruis distantieert zich na het verschijnen van de video van Koehoef volledig van het experiment, zegt dat het er niet bij betrokken was en durft zelfs te beweren dat het experiment nooit heeft plaatsgevonden. Over regelrechte onwaarheden gesproken! Dit is geen diplomatieke taal meer, maar dit zijn keiharde ontkenning.. Waarom in hemelsnaam..?

Lees meer op: WantToKnow.nl

Uncategorized