Hoe Big Pharma ons vergiftigt | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Begeerte, oorzaak van oorlogen en ziekten. De mensen proberen op alle manieren zoveel mogelijk geld binnen te krijgen, ook al gaat dit ten koste van de medemens. Het liefst wil men er dan ook nog zo min mogelijk voor doen. Om rijk te worden, misleidt men de ander zonder gewetensbezwaar. Men leeft ten koste van de ander. Ik vind dit  psychopathisch. In de dierenwereld is het een natuurlijke zaak dat de één de ander opeet om in leven te blijven en daarmee houden zij de natuur vaak in balans.

Maar zelfs dieren vernietigen daarbij niet meer dan zij nodig hebben. De mens ziet dit echter ruimer; de wereld zit vol met instellingen die de begeerte als leidraad hebben. Het zijn vaak machtige instellingen die onze fysieke wereld beheersen, of delen daarvan, in de hoop uiteindelijk de hele wereld te kunnen overheersen. Dit is macht en men beseft niet dat dit zelfs tot een atoombom heeft geleid.

Misbruik van macht heeft kwalijke gevolgen; de Westerse Wereld.
De westerse wereld is bezeten van macht, vooral Amerika en vele andere landen volgen bereidwillig. Begrijpen ze niet dat onmacht het gevolg is? Dat heeft Japan al mogen ervaren met de atoombom, maar of men ervan geleerd heeft is de vraag. De Tweede Wereldoorlog schijnt door de Rockefeller-foundation in gang gezet te zijn. William Avery Rockefeller, ‘Big Bill’ genoemd, is in begin 1900 rijk geworden met de verkoop van een eigengemaakte vloeistof die mensen sterk zou maken. Hij deed zich voor als arts (Doctor W.A. Rockefeller, gevierd kankerspecialist), wat hij niet was.

Daarna heeft hij de farmaceutische en wapenindustrie onder zich gekregen en daarmee heel veel macht. De wapenindustrie in Duitsland is ook door deze Rockefeller foundation(1) bevoorraad en zij beiden hebben de Tweede Wereldoorlog via Duitsland weten te stimuleren. Rockefeller en Rothschild hebben samen ook de FED (De centrale bank van de Verenigde Staten) gevormd, die niet functioneert in dienst van, maar ten koste van de mensheid.

Kwakzalverij van de reguliere medici.
De bedoeling is dat artsen en specialisten de mensen helpen te genezen. Maar tijdens mijn huisartsenpraktijk merkte ik dat ik alleen symptoomtherapie  toepaste!!!  Dit betekent dat de klachten door giftige medicijnen verdoofd worden. De mensen genazen niet en hadden steeds last van de bijwerkingen van de medicijnen. Dit heb ik op de universiteit geleerd.
Symptomatologie is de leer waarbij via symptomen bepaald wordt wat er aan de hand is. Veel mensen zijn tevreden met een mooie Latijnse naam gegeven aan het symptoom(=de klacht waarmee u bij de arts komt), maar hebben niet in de gaten dat dit niets over de oorzaak zegt. In de medische wereld zijn de ziektebeelden en de diagnose gebaseerd op een symptoom. De symptoomtherapie wordt op grote schaal toegepast en naar de oorzaak van de ziekte wordt niet of nauwelijks gezocht. In 10 minuten de oorzaak van de klacht te weten komen en deze behandelen is onmogelijk.

Rockefeller Foundation
De giftige symptoomtherapie is voor artsen, specialisten en de farmaceutische industrie een eenvoudige en winstgevende onderneming ten koste van het leven van de medemens. In de homeopathie zoekt men via een complex aan symptomen met wat voor een vergiftigingsbeeld men te maken heeft. Door het juiste middel in een hoge (D12 of D30) potentie te geven, ontgiftigt men de patiënt. Bij de chronische intoxicaties moet men vaak langdurig geven. Chronische kwikvergiftigingen veroorzaken  M.S., kanker of dictators. Artsen die met vitaminen mensen probeerden te genezen, werden vroeger tegengewerkt of geëlimineerd door de Rockefeller foundation(1). Nu heeft de Rockefeller foundation veel artsen onder zich die de giftige medicatie van de farmaceutische industrie voorstaan en alle gezonde behandelmethoden op alle manieren tegenwerken. Een voorbeeld is de ophef na de publicatie over de giftige cholesterolverlagende middelen en de discussie op TV (bij Radar).

Radar
Tijdens de eerste discussie in het TV programma van Radar kwamen de tegenstanders van de giftige medicatie niet aan het woord. Bij het tweede interview van Radar kwamen zij wel aan het woord en werden de cholesterolverlagende middelen veroordeeld (2,7,8,9,10). Men moest een derde discussie arrangeren om de artsen en specialisten het recht te geven de medemens te blijven vergiftigen. Op deze manier blijft de mensheid ziek en worden  artsen, specialisten, apothekers, ministers en de farmacie zeer  rijk. Het vertrouwen hebben in de artsen en specialisten is moeilijk op te brengen, vooral in een chronische situatie.

Medicijnvergiftiging doodsoorzaak no.3
Sinds de tweede wereldoorlog is er volgens Prof. Dunning (een interview op een zondagochtend via de radio in augustus 2009) geen vooruitgang geboekt in de bestrijding van kanker en hart en vaatziekten. Hij vergat er bij te vertellen dat sterfte door medicijnvergiftiging op de derde plaats staat. In Amerika sterven door medicijnvergiftiging 200.000 mensen per jaar. In Nederland sterven er in verhouding net zoveel.

In Nederland wordt op alle medische universiteiten geleerd giftige medicijnen voor te schrijven. De patiënten worden op grote schaal vergiftigd. Door de term ‘geneesmiddel’ te gebruiken is men de mensen ernstig aan het misleiden. De farmaceutische industrie wordt er rijk van en geeft daarom vaak mooie vakanties aan de artsen en specialisten onder het mom van een opleiding over de (giftige) medicijnen (die zij medicijnen of geneesmiddelen durven noemen). Op de TV wordt vaak reclame gemaakt over symptoombestrijdende medicijnen.

Ondeskundigheid
De meeste artsen en specialisten hebben geen kennis van de biochemie en de orthomoleculaire geneeskunde (= de wetenschap van gezonde vitaminen en mineralen). Ondanks het feit dat een officiële instelling, het TNO, regelmatig heeft aangetoond dat de voeding ernstig tekort schiet aan vitaminen en mineralen, wordt dit ontkend door ondeskundige medici. Deze ondeskundige medici hebben de steun van een ondeskundige minister en inspecteur van volks(on)gezondheid. Men durft zelfs te beweren dat te veel vitaminen innemen gevaarlijk is. Dan mag u dus zelfs niet eten. Dit is allemaal de invloed van de farmaceutische industrie en de Rockefeller foundation sedert 1900. Zij willen dus niet dat  mensen genezen.

Lees verder op: WantToKnow.nl

Uncategorized