Rothschild was bang voor Khadaffi’s goud | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Westerse propaganda
Dat dit artikel mag bijdragen aan jouw gezonde verstand; aan jouw relativerende blik op het ‘officiële nieuws’ dat je dagelijks onder je neus geschoven krijgt. Inclusief wat je hier op de site leest, hoort het nieuws wat je leest, een keuze te zijn van jezelf en van niemand anders. Wanneer jij je autonome positie daarin gaat verliezen, ben je een prooi.. Een prooi voor bijvoorbeeld (om maar eens wat te noemen…) de ‘krachten achter de schermen’, die via propaganda-verpakt-in-nieuws jouw mening willen beïnvloeden, manipuleren, om hun eigen belangen te ‘verkopen’. Feitelijk kijk je daarmee niet naar nieuws, maar naar pure propaganda..   Laten we er maar weer een voorbeeld uitkiezen.. De val van Libië.. De val van diens leider Mohammar Khadaffi..

Volgens de gezamelijke media kregen we te horen dat Khaddafi een tiran was, die om het leven gebracht diende te worden.. Zijn volk wat hem zat, vandaar de opstandelingen, of deze moordenaar/plunderaars die de geuzennaam ‘rebellen/opstandelingen’ kregen toebedeeld.. Ach gut, wat een schatten, die jongens, ze komen in opstand tegen een zwaar bewapende tiran.. ? Maar was deze man de tiran, zoals die werd afgeschilderd..? Natuurlijk was hij niet democratisch gekozen, maar is het niet verstandig om iemand af te rekenen op zijn daden, in plaats van zijn daden..? Mark Rutte, hoor je ons..?

Zou het feit dat Khadaffi het veld diende te ruimen, mogelijk iets te maken hebben gehad, met heel andere zaken..? We schreven er hier al een paar artikelen over, maar willen je graag deze aanvullende feiten nog een keer presenteren.. Zodat je ziet, hoe we zijn gemanipuleerd, bijvoorbeeld door NAVO-bonzen, die van verdedigingsorganisatie ineens werd omgedoopt tot agressor..

Rothschild

Guy de Rohschild

Kan het feit dat Mohammar Khadaffi van plan was de US-dollar te dumpen, als olie-voor-valuta-munt, er iets mee te maken hebben gehad..? De gouden dinar zou worden ingevoerd, dat had Khadaffi besloten. Hier schreven we eerder een artikel over Deze gouden dinar zou de waarde van de olie terug hebben laten lopen in het land, in plaats van naar de ‘krachten achter de US-dollar’, de Rothschild-familie. Vind je het niet vreemd dat het eerste wat de rebellen deden (net als de VS in Irak!), het vestigen van een Centrale Bank in Libië?

Sinds wanneer houden ‘rebellen/opstandelingen’ zich primair bezig met financiële zaken, zoals een centrale bank..?
Net als in Irak, net als in Libië is het de bedoeling dat Syrië gaat vallen; dat de Rothschilds ‘hun dollar’ laten prevaleren, bóven de Syrische munt.  Hoeveel onschuldige mensen moeten er nog sterven om de wereld de ogen te doen openen, en deze criminele NWO, ‘new world order’ in hun hemd te zetten..?  Nog maar weer even deze clip, om je geheugen op te frissen.. Zetten we daarná gewoon alles even op een rij, over de andere kant van Khadaffi zien.. OK?

Lees verder op: WantToKnow.nl

Uncategorized