“Amish” meisje op de vlucht voor chemobehandeling | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Sarah Hershberger, een 10-jarig Amish meisje is samen met haar ouders op de vlucht geslagen om aan een gedwongen chemo behandeling te ontkomen.

Nadat bij Sara leukemie werd vastgesteld is op advies van de artsen van het “Akrons Childeren’s Hospital” in Ohio besloten het meisje te behandelen met chemo. Maar ondanks dat haar toestand verbeterde besloten Sarah en haar ouders toch met de behandeling te stoppen omdat zij ondraaglijke pijn leed. Sindsdien hebben ze haar verzorgd met met behulp van gezonde voeding en natuurlijke geneesmiddelen. Het Akrons Children Hospital legde zich hier niet bij neer en probeerde via een gerechtelijke procedure af te dwingen dat de behandeling met chemo voortgezet zou worden. Tijdens de rechtszaak is geprobeerd de voogdij over het meisje in handen te geven van een verpleegkundige die ze nog nooit had ontmoet. In eerste instantie oordeelde de rechter in het voordeel van de ouders, maar deze uitspraak werd door een hogere rechtbank vernietigd.

Na het vonnis van de hogere rechtbank is Sarah met haar ouders het land ontvlucht om aan de, volgens hen, onnodige en pijnlijke behandeling te ontkomen.

Farmaceutische industrie

Naar verluidt ontvangt het ziekenhuis $ 1.000.000 dollar van de farmaceutische industrie om experimentele chemotherapie ‘geneesmiddelen’ te gebruiken waarvan niet eens bewezen is dat zij werken. In het geval van Sarah ‘verdient’ het ziekenhuis extra geld voor iedere ronde van chemo die aan het meisje wordt toegediend,

Chris Wark van “ChrisBeatCancer.com” interviewde onlangs Isaac Keim, de grootvader van Sarah, om de familie de kans te geven hun waarheid over deze ontstane situatie in hun eigen woorden te vertellen.

Bron: Buzz.NaturalNews.com

Uncategorized