Gevluchte “Amish” meisje maakt het goed | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Chemotherapie

Op 9 november meldden wij in een artikel dat het 10-jarige Amish meisje, Sarah Hershberger  samen met haar ouders de Verenigde Staten waren ontvlucht voor een door de rechter bevolen chemotherapie. Het meisje was gediagnosticeerd met leukemie maar weigerde na één chemokuur verdere chemotherapie. De artsen vochten het besluit van het meisje en haar ouders aan en kregen uiteindelijk van de rechter toestemming om de chemokuren te hervatten. Het argument van de artsen was dat het meisje zonder chemobehandeling zeker zou sterven. Hierop vluchtten het meisje en haar ouders het land uit.

Natuurlijke medicijnen

Isaac Keim, de grootvader van Sarah vertelt de “Akron Beach Journal”, dat Sarah inmiddels haar 11e verjaardag heeft gevierd en dat het heel goed met haar gaat. Hij zegt dat uit bloedonderzoeken is gebleken dat de kanker verdwenen lijkt. Volgens de grootvader heeft de Amish gemeenschap veel succes met natuurlijke producten samen met de conventionele geneeskundige behandeling van kanker. De ouders van Sarah wilden best samenwerken met het ziekenhuis, al was het maar om haar te controleren op de de uitwerking van de volledig natuurlijke producten. De advocaat van de familie zei dat Sarah’s ouders het vertrouwen in het Children’s Hospital hadden verloren en waren bang dat ze zou worden ‘gekidnapt’ als ze werd opgenomen voor medische behandeling. Inmiddels is het meisje weer terug in de Verenigde Staten, maar wordt haar verblijfplaats geheim gehouden.

Bronnen: Ohio.com, Infowars.com

Uncategorized