Zes-jarig jongetje van school geschorst vanwege een handkus | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Hunter Yelton

Een 6-jarige jongen is wegens seksuele intimidatie van school geschorst omdat hij een klasgenootje had gekust op haar hand. De eerste klasser, Hunter Yelton, zit op de “Lincoln School of Science and Technology” in Canon City (VS).Het jongetje zei: “Het was tijdens de leesles ja, ik leunde voorover en kuste haar op de hand, dat is wat er gebeurd is”.

Als gevolg van dit ‘incident’ staat er nu in Yelton’s schoolverslag een melding van “seksuele intimidatie”. Het jongetje maar ook het meisje claimen dat ze een ‘oogje’ op elkaar hebben. Zijn moeder, Jennifer Saunders, zei: “Ze vond het oké, ze zijn ‘vriend’ en ‘vriendin’. De andere kinderen zagen het en gingen naar de muziekleraar. Op de dag dat ik een onderhoud met het hoofd van de school had werd voor het eerst gesproken over ‘seksuele intimidatie’. Op die manier wordt het in het extreme getrokken die je een jongetje van zes niet hoeft aan te doen. Het is nu zo dat mijn zoontje mij vragen aan het stellen is zoals: “Wat is seks mama?” Deze zouden nooit gesteld hoeven worden, althans niet in deze context met een 6-jarige.

Jennifer, Hunter’s moeder

Jennifer Saunders is woedend dat er nu een smet ligt op het schoolverslag van haar zoontje. Ze beweert dat het schooldistrict overdrijft. “Hoe kunnen ze dit zeggen over mijn kind?”, zei ze “De zin met de woorden ‘seksuele intimidatie’ moet uit het schoolverslag verwijderd worden. Ik zal net zo lang vechten voor hem om dat voor elkaar te krijgen, want er is nl. totaal geen sprake van seksuele intimidatie.”

Maar de school grijpt naar zijn wapens. Het hoofd van de school, Robin Gooldby beweert  dat, hoewel Jennifer geen kwaad ziet in de handkus van haar zoon, het district het daar niet mee eens is. Het jongetje werd geschorst als gevolg van het beleid van de school tegen ‘ongewenste aanrakingen.

Bron: Benswann.com

Uncategorized