Bewijzen opgedoken van oorlogsmisdaden Henry Kissinger | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Er zijn documenten op gedoken die aantonen dat Henry Kissinger een belangrijke rol heeft gespeeld tijdens de zogenaamde ‘vuile oorlog’ in Argentinië, waar tenminste 9000 mensen zijn verdwenen, gemarteld en vermoord. De Verenigde Staten ondersteunden enthousiast het regime in Buenos Aires en speelden een belangrijke rol in de onderdrukking van georganiseerde arbeidsbewegingen, studenten, journalisten, nonnen, pacifisten en diverse andere ‘gevaarlijke terroristen’.

“Om de ‘vuile oorlog’ mogelijk te maken steunde Washington tussen 1960 en 1975 Buenos Aires met $ 810.000.000 militaire en economische hulp”, schrijft Frederick H. Careau in zijn “State Terrorism and the United States” voor aanvalsoperaties en oorlog tegen het terrorisme. Bovendien trainden zij 4.017 militairen van verschillende overheidsdiensten in de periode 1950-1979 voor aanvalsoperaties en oorlogvoering.

Het bewijs geeft aan dat deze opleidingen waren bedoeld voor een dergelijk geval als de ‘vuile oorlog’ en dat Washington zich al schuldig heeft gemaakt aan de medeplichtigheid ervan alvorens deze daadwerkelijk plaatsvonden.

Het is al sinds de jaren 1980 bekend dat Kissinger nauw betrokken was bij wat er zich in Argentinië afspeelde. Amper drie maanden nadat de Argentijnse generaals aan de macht kwamen in 1976 gaf Henry Kissinger als minister van Buitenlandse Zaken de militairen van dat land groen licht om hun ‘vuile oorlog te continueren, aldus een State Department memorandum dat Martin Edwin Anderson schreef in 1987.

Dit document toont aan dat in het begin van 1977 de toenmalige Amerikaanse ambassadeur, Robert Hill, een topfunctionaris van de regering Carter meedeelde dat Kissinger zijn goedkeuring had gegeven aan de onderdrukking waarbij tenminste 9000 mensen werden ontvoerd en in het geheim zijn vermoord. Hij beschuldigde Kissinger ervan dat hij zijn goedkeuring gaf voor de massale verdwijningen op 10 juni 1976 tijdens een bijeenkomst in Santiago (Chili) met de Argentijnse minister van Buitenlandse Zaken.

Kissinger als een staatsman en beschermd door zijn status als een globalist van hoog niveau, nauw verbonden met de Bilderberg Groep en de Trilaterale Commissie, zal natuurlijk nooit worden opgepakt om plaats te nemen in het beklaagdenbankje  als oorlogsmisdadiger. De elite zijn immuun voor vervolging en kunnen daarom hun werk blijven voortzetten, vaak met ongekend geweld en wreedheid. Omdat hij onaantastbaar is en nooit zal terechtstaan of zelfs maar de woede van zijn medeburgers (die grotendeels onwetend zijn van zijn misdaden), op de hals te halen, is vrij om een beetje grappige rol te spelen met “Comedy Central” gastheer Stephen Colbert.

Massamoord, genocide, napalmbaby’s, studenten die uit helikopters worden gegooid -de echte erfenis van Kissinger en de heersende elite- wordt niet besproken door Colbert of de Hollywood coryfeeën. De meesten zijn zich onbewust van deze gruweldaden en en verliezen zichzelf in een waas van hersenloos en irrelevant entertainment, zich ondertussen boos afvragend waarom zij, de Amerikanen, als de meest verachte mensen van de  planeet worden gezien.

Bron: InfoWars.com

Uncategorized