Fukushima: Vertel ons de waarheid!! | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De zorg groeit met de dag dat gevaarlijke hoeveelheden radioactief water dag in dag uit in de Stille Oceaan blijven stromen en nu de Amerikaanse kust heeft bereikt. Nochtans wordt er van alles aan gedaan om dit te ontkennen. Alternatieve nieuws sites vertellen ons dingen als: “Dode zeedieren bedekken voor de kust van Californië 98% van de zeebodem, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de situatie vóór de Fukushima ramp”, terwijl de main stream media het wederom heeft nagelaten om ook maar enige melding te doen over de realiteit dat de effecten van Fukushima al zijn gedocumenteerd in de Verenigde Staten en dat wetenschappers van over de hele wereld hun waarschuwingen hebben geuit voor de gevolgen ervan.

Recht om te weten

Iedereen heeft het recht om te weten wat er gaande is, omdat het ieders toekomst betreft. Die van ons, onze kinderen en kleinkinderen. De media lopen als kippen zonder kop in de rondte zonder ook maar enig idee en het is absoluut noodzakelijk dat we de echte waarheid, en niets dan de waarheid kennen. Samen kunnen we dan proberen om nog meer schade aan moeder aarde en haar levende wezens, die momenteel dag na dag sterven, te voorkomen.

Er is geen tijd meer te verliezen!!

Vrij vertaald uit de originele (engelse) tekst van: Irma Schiffers
Teken petitie op: Secure.Avaaz.org

Uncategorized