Het zijn maar een paar mensen die oorlogen veroorzaken | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Beseft president Barack Obama wel dat hij de Verenigde Staten en zijn marionetten staten leidt naar een oorlog met Rusland en China, of wordt hij door zijn neoconservatieve ambtenaren en speechschrijvers deze ramp in gemanipuleerd?

Eerste Wereld Oorlog

Raymond Poincaré

De Eerste Wereld Oorlog (en ook de Tweede) was het resultaat van de ambities en fouten van een zéér klein aantal mensen. Feitelijk was slechts alléén de president van Frankrijk de hoofdverantwoordelijke.  Het is nauwelijks te bevatten maar het ontstaan van de Eerste Wereld Oorlog was het product van hooguit 4 of 5 personen. Drie ervan springen er bovenuit; Raymond Poincaré (president van Frankrijk), Sergei Sazonov (de Russische minister van Buitenlandse Zaken) en Alexander Izvolski (de Russische ambassadeur in Frankrjk). Poincaré had zijn oog laten vallen op het Duitse Elzas-Lotharingen, en de Russen wilden Istanbul en de Bosporus, die de Zwarte Zee met de Middellandse Zee verbindt. Ze  realiseerden zich dat hun ambities een totale Europese oorlog nodig had en werkten ernaar toe om deze oorlog te veroorzaken.

Om dat doel te bereiken werd een Frans-Russische alliantie gevormd, als voertuig voor het orkestreren van de oorlog. Dankzij de domheid of incompetentie van de Britse minister van Buitenlandse Zaken, Sir Edward Grey, werd de Britse regering betrokken bij de Frans-Russische alliantie. De oorlog werd op gang gebracht door de mobilisatie van het Russische leger. Ondanks dat de Duitse keizer Wilhelm II alles deed om een oorlog te vermijden, kreeg hij de schuld van de oorlog.

Tweede Wereld Oorlog

De geschiedenis leerde ons dat de Eerste Wereld Oorlog werd toegeschreven aan Duitsland voor hun uitdaging aan de suprematie van de Britse marine door de bouw van teveel slagschepen. De officiële historici die ons dit wijsmaakten hielpen tevens het opzetten van de Tweede Wereld Oorlog.

Derde Wereld Oorlog

Momenteel zijn we weer op weg naar een Wereld Oorlog. Honderd jaar geleden werd een Wereld Oorlog door een paar mensen op gang gebracht door misleiding. Duitsland moest worden overrompeld, de Britse bevolking moest worden gemanipuleerd en alle mensen in de betrokken landen moesten door propaganda worden gehersenspoeld. Vandaag is de rit naar een nieuwe oorlog overduidelijk. De leugens liggen er dik bovenop, en het hele Westen doet er aan mee, zowel de overheden als de mainstream media. De Canadese premier, Stephen Harper, heeft als marionet van de VS openlijk gelogen op de Canadese televisie door te zeggen dat de Russische president Poetin de Krim was binnengevallen, de Oekraïne bedreigde en de Koude Oorlog had hervat. De gastheer van het tv-programma zat instemmend en braaf te knikken bij deze onjuiste aantijgingen. Veel Canadezen zijn verontwaardigd dat hun gekozen regering Washington vertegenwoordigt en niet de Canadese bevolking, Maar zo slecht als Harper is, Obama en “Fox Nieuws” maken het nog bonter. Op 26 maart meldde Fox nieuws presentator Murdoch dat Poetin bezig was met het herstellen van de Sovjet Unie en dat dit een bedreigend en gevaarlijk gebaar is naar het Westen. Tijdens deze uitzending kwam hij met een ‘expert’ op de proppen die verklaarde dat Poetin bezig was met het opzetten van een soort van “Hitler Jugend”, met het oog op de richting van de wederopbouw van het Sovjet imperium.

Illegale vernietiging van Irak minder erg dan zelfbeschikking de Krim

De buitengewoon doorzichtige leugen dat Rusland een leger stuurde naar Oekraïne en de Krim annexeerde wordt nu overal in het Westen als een feit gezien, zelfs onder een aantal critici van het Amerikaanse beleid ten aanzien van Rusland. Obama, die de democratisch gekozen regering in Oekraïne omver wierp en een regering met stromannen benoemde die een bedreiging vormde voor de Russische provincies in Oekraïne, beschuldigt Poetin valselijk van het binnenvallen en annexeren van de Krim. Obama en zijn handlangers vertrouwen op de totale historische onwetendheid van de westerse volkeren en gaan ervan uit dat neoconservatief nieuws hun gedachten controleert. Obama verklaarde onlangs dat de onder valse voorwendsels gepleegde vernietiging van Irak met een miljoen doden en vier miljoen ontheemden, sektarisch geweld en een compleet in puin geschoten land, niet zo slecht is dan de Russische acceptatie van zelfbeschikking door de bevolking van de Krim.

Nu zouden we beter moeten weten

Ten tijde van de Eerste en Tweede Wereld Oorlog was de bevolking volkomen afhankelijk van de berichtgeving door kranten en radio. Er werd driftig op los gelogen en aan geschiedvervalsing gedaan om te verbloemen wat voor smerige en achterbakse spelletjes de toenmalige politici speelden. Door de komst van internet en de wildgroei van de alternatieve media hebben de huichelachtige politici en mainstream media anno 2014 geen controle meer over de vorming van de publieke opinie die zich, ondanks hun wanhopige pogingen daartoe, in snel tempo tegen hen keert.

Het is voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid dat we in de gelegenheid zijn om als massa de krankzinnige plannen van onze leiders te dwarsbomen en ervoor te zorgen dat we niet nogmaals in een miljoenen mensenlevens kostende, alles vernietigende oorlog gesleurd zullen worden.

Bron: InfoWars.com

Uncategorized