Vermiste Boeing 777 kan niet zijn gecrasht | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post
Tweet

Het is goed mogelijk dat de 239 passagiers aan boord van Malaysia Airlines Vlucht 370 nog in leven zijn. Deze verbazende conclusie wordt ondersteund door  steeds meer ‘bewijsmateriaal’ waarvan in dit artikel een overzicht wordt gegeven.

Het kan zomaar zijn dat het vliegtuig ergens in een hangar staat om omgevormd te worden tot een wapen met kernbommen aan boord om naderhand ingezet te worden bij een zelfmoordaanslag  op een grote stad. Deze mogelijkheid is tot in detail besproken en zou met met bewijzen kunnen worden gestaafd.

Het idee dat de passagiers en bemanningsleden van vlucht 370 nog in leven zijn is niet eens zo bizar. Zelfs Reuters meldt dat Amerikaanse autoriteiten hebben verklaard dat het ook mogelijk is dat het toestel ergens kan zijn geland.  Hieronder vijf kritieke punten die deze stelling kunnen ondersteunen. Natuurlijk is het niet de bedoeling om valse hoop te creëren bij de achtergebleven familieleden en vrienden, en de hele wereld leeft met de achterblijvers mee. Het is alleen te hopen dat de 239 passagiers en bemanningsleden inderdaad ergens in leven zijn gehouden om later te worden gebruikt als ruilmiddel voor losgeld of politieke doeleinden.

Vijf  essentiële punten die bewijzen dat het toestel niet kan zijn gecrasht

  1. Er zijn geen wrakstukken gevonden ondanks intensieve zoekacties.
  2. De transponder van het vliegtuig lijkt handmatig te zijn uitgeschakeld, enkele minuten vóórdat andere via radiofrequenties uitzendende communicatiesystemen werden gestopt.
  3. De motoren van het vliegtuig bleven uitvoerige data naar de satelliet zenden gedurende vier uur nadat het radarcontact was verbroken.
  4. De mobiele apparaten en telefoons van veel passagiers bleven na de verdwijning van het vliegtuig nog enkele dagen online.
  5. De transponders van de Black Box zijn nooit met het uitzenden van signalen begonnen, wat betekent dat het vliegtuig niet kan zijn gecrasht.

Het zou ons niet verbazen als dit de zoveelste “False Flag” operatie is.

Bron: InfoWars.com

Boeing 777, false flag, malaysia airlines, vlucht 370

Uncategorized