Rabobankiers zijn absolute grootverdieners | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Topbankier bij de Rabobank is een van de best betaalde banen bij Nederlandse banken. De leden van de raad van bestuur verdienen om en nabij de 1 miljoen euro, inclusief pensioenvergoedingen. Het salaris van bestuursleden die al langer benoemd zijn, is ruim meer dan 1 miljoen per jaar.

De president-commissaris, de voorzitter van de toezichthoudende raad van commissarissen, krijgt 289.000 euro per jaar. Een gewone commissaris iets minder.

De hoogte van de bankierssalarissen was een van de best bewaarde geheimen van de 115 jaar oude coöperatieve bank. In het Jaarverslag 2013 maakt de Rabobank voor het eerst bekend wat er door de top verdiend wordt.

Lees verder op: NOS.nl

Tags grootverdieners | raad van bestuur | RaboBank

Uncategorized