Europarlementslid: “Bilderberg is wortel van alle kwaad” | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Nu de geheimzinnige Bilderberg groep zich weer opmaakt voor haar jaarlijkse babbel in Kopenhagen volgende week, heeft het Italiaanse lid van het Europese Parlement, Mario Borghezio de Bilderberg groep de “wortel van alle kwaad” genoemd en de organisatie beschuldigd van de economische crisis in Italië.

Borghezio die lid is van de “Commissie Burgerlijke Vrijheden, Justitie en Binnenlandse Zaken” van het Europese Parlement en een prominent Italiaans politicus, verschijnt in een video waarin hij de Bilderberg groep hekelt als de wortel van alle kwaad dat Italië heeft getroffen. Hij beschuldigt de groep van het veroorzaken van de werkloosheid, de armoede en de hoge belastingen.

Criminele activiteiten

Het Europarlementslid wordt ondersteund door de Italiaanse advocaat Alfonso Luigi Marra die vorig jaar het Openbaar Ministerie van Rome verzocht de Bilderberg groep te onderzoeken  voor haar rol in criminele activiteiten. Marra beschuldigde de groep van het beramen van de onwettige installatie van Mario Monti als premier van Italië tijdens de Bilderberg conferentie in Zwitserland in 2011. Ook beschuldigde hij de organisatie van het labelen van een “unieke illegale broederschap” van de elite die zichzelf beschouwt als “staande boven de wet”.

In de video haalt Borghezio uit naar de politieke klasse van Italië door te beweren dat Mario Monti en de voormalige Italiaanse Premier Enrico Latta lid zijn van de Bilderberg groep, terwijl de huidige premier Matteo Renzi hun marionet is.

Consensus voor beleid

Hiertegenover staan de clichés van de mainstream media dat de Bilderberg niet meer is dan een praatclubje. Er zijn echter talloze voorbeelden van formuleringen van consensus van de clandestiene groep voor beleid dat kort erna wordt uitgevoerd. In 2010 gaf de voormalige secretaris-generaal van de NAVO, Willy Claes, toe dat aanwezigen bij de Bilderberg conferenties zijn gemandateerd om beslissingen die zijn geformuleerd tijdens de jaarlijkse conferentie van de machthebbers uit te voeren. Als dit het geval is dan zouden politici van tal van landen wetten overtreden, die verbieden dat politici in het geheim worden beïnvloed door buitenlandse agenten. In 2009 schepte Bilderberg voorzitter Étienne Davignon zelfs op over het feit dat de euro als eenheidsmunt een geesteskind was van de Bilderberg groep.

De Bilderberg conferentie zal dit jaar plaatsvinden in het 5-sterren “Marriott Hotel” in Kopenhagen van 29 mei tot 1 juni.

Bron: InfoWars.com

Uncategorized