Het dragen van BH’s oorzaak van borstkanker | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De antropologen Sydney en Ross Singer en Soma Grismaijer hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar het verband tussen bh’s en borstkanker. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat de lymfatische vernauwing, veroorzaakt door het dragen van bh’s, voorkomt dat dat toxines en andere afvalstoffen in het lichaam van vrouwen effectief worden opgeruimd. Dit leidt tot een opeenhoping van deze kankerverwekkende stoffen. Bh’s kunnen de circulatiestroom in het lichaam afsnijden waardoor ook andere gezondheidsproblemen kunnen ontstaan,

Omdat lymfevaten erg dun zijn, zijn ze gevoelig voor druk en kunnen ze gemakkelijk worden gecomprimeerd. De beide Singers merken op dat  het continu dragen van bh’s in de loop van enkele decennia uiteindelijk kan leiden tot het ontwikkelen van borstkanker. Minder zuurstof en minder voedingstoffen worden geleverd aan de cellen terwijl de afvalstoffen niet worden weggespoeld.

Dit zijn krachtige argumenten en de wetenschap lijkt hen hierin te steunen. Op basis van een onderzoek waarbij vrouwen die een bh dragen worden vergeleken met vrouwen die dat niet doen, is het risico op het ontwikkelen van borstkanker bij de eerste groep vrouwen significant hoger dan bij de tweede groep. Tegelijkertijd zien we dat vrouwen die geen bh dragen ongeveer hetzelfde risico op ontwikkeling van borstkanker hebben als de gemiddelde mens, wat heel laag is.

Vrouwen die ook ‘s nachts hun bh aanhouden lopen zelfs drie keer meer risico op het ontwikkelen van borstkanker. Vrouwen die de ontwikkeling van borstkanker willen voorkomen doen er het best aan om hun bh zo weinig mogelijk te dragen, zeker minder dan 12 uur per dag. De afgelopen 20 jaar zijn alléén al in de Verenigde Staten 2 miljoen vrouwen geconfronteerd met borstkanker, wat eenvoudig voorkomen had kunnen worden als ze simpelweg hun bh regelmatig hadden losgemaakt of per dag minder tijd hadden gedragen.

Bron: NaturalNews-com

Uncategorized