Kan dit een bewijs zijn van “reïncarnatie”? | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Is reïncarneren het proces waarin we terechtkomen nadat we zijn overleden?

De mainstream media toonde een poosje geleden een fascinerende video die gaat over een jongetje dat zich levendig herinnert dat hij een soldaat was tijdens de Tweede Wereldoorlog en hoe hij was gestorven. Uit de verstrekte informatie is het moeilijk te ontkennen dat dit waar zou zijn. Het is verbazingwekkend voor mensen om te zien en te begrijpen dat het huidige leven niet het enige leven is dat we ooit geleefd hebben of ooit zullen leven.

Dit verhaal laat zien hoe sterk we het geheugen en emotionele gehechtheid bij ons kunnen dragen, en hoe herinneringen aan levens die we op deze planeet hebben geleefd, en zelfs andere planeten, het huidige leven kunnen beïnvloeden op de manier waarop we waarnemen, dingen doen en alles ervaren.

Er zijn ook een aantal belangrijke punten in de videoclip die laten zien hoe de kleine jongen zich als ziel herinnert dat hij de familie koos waarin hij zou incarneren. Het toont aan dat we alles kiezen voor ons grootste goed, zodat we kunnen groeien en vooruitgaan in de evolutie van onze ziel. De ziel heeft geen oordeel over ervaringen zoals de keuze van de familie waarin geïncarneerd gaat worden, want het is een keuze.

Wanneer u niet gelooft in reïncarnatie, is dat perfect oké. Als u dat wel doet, is hier een bevestiging van uw geloof erin.

Bron: CollectiveEvolution.com

Uncategorized