Poetin brengt “New World Order” in gevaar | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De Bilderberg conferentie 2014 in Kopenhagen vindt plaats te midden van  een klimaat van paniek voor veel van de 120 globalisten die uitgenodigd zijn om de jaarlijkse babbel bij te wonen. De reden voor de paniek is de onverzettelijkheid van Rusland in de kwestie Oekraïne en de zwieper van de kiezer richting een anti EU-revolutie, die tezamen een ernstige bedreiging vormen voor de unipolaire wereldorde die Bilderberg al meer dan 60 jaar tracht op te bouwen.

Politieke bewustwording kiezers

Inside bronnen bevestigen dat de elite conferentie die donderdag van start zal gaan in het vijf sterren Marriott hotel in Kopenhagen zich zal focussen op het probleem van het ‘ontwaken van een politieke bewustwording’ van de bevolking die een hinderlijke bedreiging zijn voor de lange termijn agenda van Bilderberg. Zij zijn al geruime tijd bezig om de macht te centraliseren in  een ‘political one world federation’ via de onlangs overeengekomen “Transatlanic Trade and Investment Partnership” (TTIP) die ongetwijfeld een belangrijk en centraal onderwerp van gesprek zal zijn op de bijeenkomst dit  jaar.

TTIP als global company

De TTIP vormt een integraal onderdeel van Bilderberg’s poging om de unipolaire wereld voor de elite te ‘redden’ door het creëren van een “world company” als een vrijhandelszone die de Verenigde Staten moet verbinden met Europa. Net zoals de Europese Unie ooit begon als een loutere vrijhandelszone die uiteindelijk werd omgezet in een politieke federatie die 50% of meer controleert van de wet en regelgeving in de afzonderlijke lidstaten. Met een totale minachting voor de soevereiniteit en democratische afhankelijkheid, is de TTIP ontworpen om precies hetzelfde doel te bereiken, alleen op veel grotere schaal.

De deal wordt geleid door Obama’s handelsvertegenwoordiger Michael Froman, een Wall Street insider en een lid van Bilderberg’s zusterorganisatie CFR (Council on Foreign Relations). Froman helpt tegelijkertijd om een ander blok van deze ‘wereld regering’ op te bouwen, de “TPP” (Trans Pacific Partnership) een soortgelijk project met Aziatische landen.

Frankrijk

Intussen heeft Marine Le Pen in Frankrijk tijdens de Europese verkiezingen voor een aardbeving gezorgd, wier overwinning en dreiging om te breken met Europa, het politieke hart van Europa aan het sidderen heeft gebracht.

Groot Britannië

Ook de kiezers in het Verenigd Koninkrijk hebben voor een dreunende afwijzing van de EU en tevens Bilderberg gezorgd door het succes van Nigel Farage en zijn UKIP. Een eurosceptische triomf die door sommigen wordt uitgelegd als het meest uitzonderlijke verkiezingsresultaat in 100 jaar.

Rusland

Het gerommel rond de crisis in Oekraïne en de relatie tussen Rusland en de NAVO zal ongetwijfeld een belangrijk discussiepunt worden tijdens Bilderberg 2014. De globalisten  beschouwen Poetin inmiddels als ‘verbannen’ uit de “New World Order” omdat hij het volgens John Kerry  “aandurfde dit internationale systeem uit te dagen”. De vrees van Bilderberg is dat Poetin rond de BRICS-landen een alternatieve wereldorde zal opbouwen als een multipolair systeem dat de dollar als wereldmunt zou verwoesten en de macht van de VS-EU-NAVO ernstig zal doen verwateren.

Bron: InfoWars.com

Uncategorized