Terwijl de mensheid wakker wordt raken MSM dieper in coma | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Dat onze mainstream media verre van onafhankelijk is en aan de leiband loopt van de gevestigde orde dat is voor velen al wel duidelijk, en gelukkig worden het er dagelijks meer. Keerzijde van die medaille is natuurlijk wel dat we langs andere kanalen het echte nieuws binnen moeten halen, en tja, veel van de zogeheten nieuwe media sites zijn daarbij verre van betrouwbaar gebleken.

Dat is echter niet waar dit artikel over gaat. Waar het wel over gaat is een fenomeen dat nu al een tijdje met name in Duitsland de kop op steekt en volledig wordt doodgezwegen in de reguliere media. Daar wil ik verandering in brengen door hier eens wat aandacht aan te schenken op Urubin, en ik hoop dat na het lezen van onderstaande u het net als mij, belangrijk genoeg zult vinden om te verspreiden.

Mensen van mijn generatie hebben het meegemaakt, de vreedzame protesten in toen nog de DDR, het protest dat vreedzaam was, maar krachtig genoeg om de Berlijnse muur te doen vallen. Destijds, in Leipzig dwongen ze een totalitair regime op de knieën en maakten ze korte metten met “de muur” ondanks het vooruitzicht op gevangenis of erger.

Deze beweging is terug in Duitsland om op te staan tegen een vijand, vele malen groten en gevaarlijker dan de voormalige DDR ooit was. Het begon met een paar dozijn mensen die gehoor gaven aan de roep op Facebook en nu heeft deze roep duizenden bereikt die gehoor eraan geven in meer  dan 30 Duitse steden, waar ze elke maandag. vanuit hun huizen regen, sneeuw, beledigingen, vervolging en de toorn van hun misleide massa-media gecontroleerde buren en superieuren trotseren.

De vijand, de FED, de fiat valuta en het systeem van samengestelde rente die wordt misbruikt om de wereld onder controle te houden, en deze krachten maken zich nu sterk  voor het laatste offensief, de laatste oorlog, en ze doen dit alsof het niets is. Zij zijn de kleine groep die de wereld in gijzeling houdt door middel van een kluwen van contracten, op basis van een systeem van monetaire bolwerken, die de paar van de heren van de wereld beheersen en de rest van ons, hun pionnen de oorlog heeft verklaard.

Maar we zien het nu. Sommigen wat meer, anderen wat minder, maar we groeien in aantal dag na dag. We stellen kritische vragen aan de massamedia, die zich sterk maken voor een oorlog waarin we onze zonen mogen opofferen in de strijd om de democratie. Het zijn leugens en propaganda en we slikken ze niet meer!

Wij zijn de 99% en niet gebonden aan grenzen, noch overeenkomsten, we gaan voor waarheid, wij zijn een, we zijn mensen, wij zijn anoniem en we hebben geen oorlog nodig, geen enkele oorlog. We hebben de FED niet nodig, en hun  financiering ook niet. We hebben geen contracten nodig om ons te vertellen wie we zijn en wat we bezitten of juist niet. We bevolken de aarde, we leven van de aarde, we zijn een deel van de aarde en wij hebben het recht om te leven en om ons te  ontwikkelen in vrede. We verklaren dat we niet meer bestaan ​​voor de winst van corporaties en overheden.

In navolging van Duitsland waar de aantallen dagelijks toenemen vindt dit protest navolging in de VS, Rusland en in Frankrijk. Overal worden ,mensen wakker en verenigen zich.

Mensen. Laat u niet uiteen drijven, maar bundel de krachten wereldwijd. Trap niet in de oorlogspropaganda valstrik, gedreven door een systeem dat u de schulden in stuurt.

Haat ze niet, geef ze niet uw jaren, uw leven, uw liefde. Haal uw ​​geld uit het systeem. Neem uzelf uit het systeem.

Bovenstaande fenomeen dat zich steeds verder uitstrekt over Europa wordt zelfs in de wereld compleet dood gezwegen door de media. Ik wil u allen dan ook verzoeken dit artikel zo veel mogelijk te delen en zo ver mogelijk te verspreiden.

In tussentijd is het de hoogste tijd om u aan te sluiten bij de groep waar het allemaal mee begon: Mahnwachen in Deutschland

Bron: Urubin.com

Uncategorized