Waarom is Rusland een gevaar? | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Als wij de media en onze politici moeten geloven staan wij aan de vooravond van een Russische aanval op het Westen. Rusland is gevaarlijk, Putin is de weg kwijt en alles wat er in de Oekraïne gebeurt, gebeurt in opdracht van Putin. Dat is de boodschap die steeds meer mensen omarmen als waarheid. En waarom geloven mensen dit?

Omdat het bewezen informatie is? Neen, dat is het niet. Er wordt helemaal niets bewezen. Er worden sancties afgekondigd omdat Westerse machten menen dat Putin achter de hele oproer in de Oekraïne steekt. Maar waar is het bewijs? Waarom wordt er geen onderzoek verricht naar de schutters op de Maidan, de zogenaamde vreedzame demonstratie waar Westerse machten bemoeienis in hadden omdat er financieel gewin in zit. Die bemoeienis is ronduit aangetoond.

Geef mij één reden waarom het Oekraïense volk zou kiezen voor een lening van het IMF in plaats voor een lening van Rusland.

De lening van het IMF houdt in dat pensioenen in dat land gehalveerd zullen worden, gas en olie prijzen stijgen met 100 % premies voor pensioenen ook met 100% en de bevolking zal de komende jaren zwaar moeten bezuinigen, zo zwaar dat het leven haast ondraaglijk wordt.

De lening van Rusland had geen voorwaarden. Het gas zou goedkoop blijven en de bevolking hoefde op geen enkele wijze te bezuinigen.

Het grote Rusland bashen is begonnen. De door de elite gemanipuleerde mediakanalen vertellen de ene na de andere leugen. Aannames worden geprint alsof het waarheid is zoals de melding vanuit België dat Rusland de computers van de Belgische overheid heeft gehackt. Geen splinter bewijs is er voor die stelling, enkel het gegeven dat er documenten met inhoud over de Oekraïne zijn gedownload vanaf de computers van de Belgische overheid geeft de media klaarblijkelijk het recht Rusland als dader aan te wijzen en ook als zodanig af te drukken in de kranten wereldwijd. Zo ontstaat langzaam maar zeker een beeld van de Russen dat eerder van moslims gekweekt werd. Een vijand die wij met zijn allen dienen te bevechten.

 

 Rusland wordt als de grote agressor neer gezet en ik ben met stomheid geslagen hoeveel mensen klakkeloos aannemen wat kranten en andere media vertellen. Na decennia leugens over Irak, Afghanistan, Libië en Syrië, leugens die niet alleen door ons maar heel veel kanalen zijn blootgelegd, zelfs af en toe door de kanalen die de leugens verspreid hebben zoals de New York Times die de leugen vertelde dat Ghadaffi 6000 burgers op zijn geweten had, ze in koelen bloede had laten afschieten als dolle honden, de stelling waarmee de VN en Westerse machten een No Fly Zone afdwongen boven Libië en deze misbruikten om heel Libië te bombarderen en de door het Libische volk gekoesterde leider publiekelijk afschoten en door de straten achter een auto getrokken werd. Die stelling is door de New York Times gerectificeerd maar dat heeft onze nieuwskanalen niet bereikt. De stelling bleek uit de duim gezogen. De 80.000 burgerslachtoffers in Libië echter niet, die slachtoffers zijn daadwerkelijk dood en Libië is na 40 jaar van vooruitgang terug gebombardeerd naar de Middeleeuwen met jihadisten in elke stad als garantie voor de komende nodzakelijke onrust.

Lees verder op: Bovendien.com

Uncategorized