Danken we onze ziel aan de bankiers? | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post


Vandaag de dag danken we onze ziel aan de Federal Reserve

Ik zal beginnen met de slavenopstand. Het was Nat Turner die de slavenopstand in Virginia leidde.

Waarom leidde hij de slavenopstand. Hij en zijn medeslaven waren moe van het leven als een slaaf onder de heerschappij van een meester die rijk werd over hun ruggen. Deze slaven wilden vrij zijn. Een gift van God. Ook al werd de slavenopstand neergeslagen. Het gevecht voor vrijheid is een doorgaande oorlog tussen de mensen die vrij willen zijn en tirannen die proberen te regeren en te domineren.

Vandaag zijn het geen zwarte slaven die vechten voor vrijheid. Het is de mensheid als geheel in gevecht voor hun ziel en zaligheid, stevent naar geluk.

De bankiers hebben een systeem bedacht om de mensen van hun inkomsten en rijkdom te beroven. De analogie is een oud lied “I owe my soul to the company store” dat gaat over een andere vorm van slavernij waar mijnwerkers werkten voor een hebzuchtig mijnbouwbedrijf of fabriek.  Een van de arbeidsvoorwaarden was om huisvesting te huren welke eigendom van de onderneming was, en de verplichting om goederen te kopen bij de bedrijfswinkel tegen woekerprijzen.

Deze vorm van slavernij is schuldslavernij. De huur was hoog en de prijzen in de bedrijfswinkel waren veel te duur. De arbeiders moesten zich in de schulden werken om te kunnen overleven. De samengestelde interest maakte het voor de werknemers onmogelijk om zich uit de schulden te werken. De arbeiders konden niet weg door te lage lonen, een te hoge huur en een bedrijfswinkel die veel te duur was om er iets te kopen.

Het was bijna onmogelijk om uit deze slavernij te breken vanwege de overeenkomst die met het bedrijf gesloten werd, met arbeidsvoorwaarden die de werknemers gevangen hielden in een vicieuze cirkel van financiële slavernij. “They owed their soul to the company store”.

Vandaag danken we onze ziel aan de Federal Reserve. Wel, ze denken onze zielen te bezitten. Nou, dat doen ze niet. We zijn misleid in het accepteren van briefjes van de Federal Reserve als ruilmiddel voor het betalen voor diensten en goederen voor woekerprijzen die wiskundig onmogelijk zijn om ooit terug te betalen.

Laten we eerlijk zijn. Als we financieren, betalen we onze auto’s af voor het dubbele of drievoudige van de verkoopwaarde en de interest is dan volledig betaald.

Wanneer we een hypotheek nemen op een huis. Betalen we drie keer de waarde van het huis waarvan het meeste aan interest.

Creditcard bedrijven maken veel winst uit interest, in principe meer dan dat mensen een minimale betaling doen.

Danken we onze ziel aan de Federal Reserve? Ja in vele opzichten doen we dat. We moeten gebruik maken van de Federal Reserve om te betalen voor voedsel, brandstof en huur. Ook als er een dollar is gebruikt, moeten we gewoon rente betalen voor het gebruik. Een op schuld gebaseerde munt waar rente op wordt betaald om in de omloop te zijn.

Ik ben klaar om los te breken van deze schuldslavernij valuta van de Federal Reserve Bank. En jij? Of wil jij de rest van je leven, leven om de Company Store te betalen?

Bron: InfoWars

Uncategorized