Samsom als “Bilderberger” geïnterviewd door InfoWars | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

InfoWars journalist Paul Joseph Watson en Julia Tourianski spraken de Nederlandse PvdA leider Diederik Samsom aan toen deze vanuit het Kopenhagen’s Marriott hotel, waar de Bilderberg conferentie  2014 plaatsvindt, op hen af kwam lopen.

Het was de tweede keer dat Samsom op weg was naar de demonstranten voor iets wat een bizar soort van charmeoffensief moet zijn van een organisatie die bekend staat om haar obsessie met geheimhouding.

Nieuwsgierigheid

Er van uitgaande dat Samsom uit eigen nieuwsgierigheid de demonstranten wilde spreken, werd hem de vraag gesteld of de Bilderberg groep aan de knoppen zit voor de consensus van het politieke beleid. Samsom antwoordde: “Ik kan me voorstellen dat je dit denkt, maar deze mensen ontmoeten elkaar dagelijks, en passen hun schema’s aan om alles bij te wonen wat zij noodzakelijk achten en wat door de mainstream media wordt aangeduid als een ‘praatclubje’”.

Verder onthulde hij dat veel Bilderbergleden, waaronder Prinses Beatrix, de conferentie per bus hadden verlaten om een museum te bezoeken als onderdeel van recreatieve activiteiten van de groep om, eenmaal terug later in de middag weer tot zaken te kunnen komen.

EU en Oekraïne

Samsom bevestigde dat hij aan de Bilderberg discussies over de EU en Oekraïne deelnam , maar ontkende dat er eventuele resultaten werden bereikt. Hij beweerde dat de gesprekken niet meer waren dan een ‘vrije discussie’ en een ‘uitwisseling van gedachten’. Gezien Samsom’s pogingen om de Bilderberg vergadering als een louter discussiesessie af te doen, werd hem gevraagd waarom Bilderberg deelnemer Ed Balls donderdag op video werd vastgelegd met een grote zak vol met bestanden, waarop hij antwoordde: “We zijn wekende mensen, het werk gaat gewoon door, ook terwijl we hier zijn”.

Duurzame energie

Samsom gaf toe een presentatie over duurzame energie te hebben gegeven, ondanks dat het onderwerp niet op het officiële persbericht stond vermeld. Hiermee wordt wederom benadrukt dat vele punten niet voorkomen op de openbare lijst die de bezorgdheid voor een gebrek aan transparantie alleen maar doen toenemen.

Bitcoin

Samsom zei ook dat de toekomst van privacy een onderdeel was van de ‘Bilderberg babbel’  en dat het steeds moeilijker is om deze te behouden. Hij ontkende dat Bitcoin een onderwerp van discussie was geweest, maar gaf toe dat hij Bitcoin investeerder Peter Thiel als Bilderberglid op de conferentie had gezien.

Bron: InfoWars.com

Uncategorized