Amerika pleegt misdaden tegen de menselijkheid | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

“Washington vermoordt landen, de grondwet van de Verenigde Staten en de hoererende pers maakt de Amerikanen medeschuldig.”
@ PaulCraigroberts.org

door Paul Craig Roberts, 3 juli 2014

Oekraïne

Nadat Washington Irak, Afghanistan, Libië, Syrië en de Amerikaanse grondwet heeft vermoord, is nu Oekraïne aan de beurt.

Misdaad tegen de menselijkheid

Dankzij de “Op-Ed Nieuws” medewerker Eric Zuesse, kan ik u onderstaande foto’s onder de aandacht brengen van wat de Nazi-regering uit Washington de Ukraïners aandoet die protesteerden tegen de diefstal van hun land door de Nazi’s van Washington. Op deze 4e juli zouden de Amerikanen zichzelf af moeten vragen hoeveel horror, hoeveel kwaad en hoeveel leugens zij kunnen accepteren van een regering in Washington die zichzelf heeft losgeweekt van elke inbreng van de burger aan wie de regering van de US naar zij zegt verantwoordelijkheid aflegt.

Voordat je jezelf in de vlag hult op deze 4e juli, realiseer je dat “jullie” regering onder Clinton, Bush en Obama -in jullie naam- nadat het acht landen of delen daarvan heeft vermoord en ontwricht, waarbij miljoenen burgers op de vlucht zijn geslagen, nu zijn tanden in Oekraïne heeft gezet.

Deze ontzagwekkende misdaad tegen de menselijkheid overtreft die van Adolf Hitler en is volledig verzwegen door de hoererende Amerikaanse mainstream media; een zootje boeven die liegen om het geld. Hoe kun je je een mens voelen als je voor de buis naar CNN of Fox News zit te kijken, en/of de New York Times lezend jezelf onderwerpt aan hun hersenspoeling? Denk na over hoe je wordt gemanipuleerd, hoe je voorgelogen wordt, misleid en verleid om de moord op miljoenen mensen door “jouw” regering te accepteren. Overweeg: “Is het geen hoogverraad van Washington om de vlag waarvan we houden zo te onteren?” Waarom staan we dat toe? Wat is er mis met ons?

Onze verplichting is aan de grondwet, niet aan de criminelen in Washington. Een vaderlandslievend persoon is iemand die de grondwet verdedigt tegen de vijanden “van buitenaf en… van binnenuit”.

Terwijl we op onze duimen zaten te zuigen, bibberend op de bank zaten uit angst voor de “terroristen” die niet bestonden, is onze grondwet vermoord door Washington.

Draai je om en loop weg van het militaristische gif dat over je uitgestrooid wordt in de redevoeringen op de 4e juli. Wil je de Nazi’s in Washington echt helpen om als grootste massamoordenaars de wereldgeschiedenis in te gaan?

Is massamoord de erfenis van Amerika aan de wereld?

Foto’s van Washington’s vernietiging van Oekraïne:


De duivelse demonen in Washington en de hoererende pers aldaar vertellen je dat deze ontredderde mensen “terroristen” zijn. Als je dat gelooft ben je geen mens.

Hier is Erik Zuesse’s artikel over de door Washington gesponsorde moordenaars:

Lees het en krimp ineen van schaamte.
Alles waar Amerika ooit voor stond is totaal onteerd door “onze” regering die de belichaming van het pure kwaad is geworden.

Bron: PaulCraigroberts.org

Uncategorized