Wat Amerikanen niet mogen weten over Oekraïne | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Petro Poroshenko

Op woensdag de 2e juli hervatte de president van de Oekraïne Petro Poroshenko een ongeremde oorlog tegen de inwoners van zuidoost Oekraïne, die hij “terroristen” noemt omdat ze niet door zijn troepen gedood willen worden. Europese leiders (Merkel van Duitsland, Hollande van Frankrijk en Putin van Rusland) hadden nog bij hem aangedrongen om de bomcampagne tegen het Zuidoosten van zijn land niet door te zetten, maar de Verenigde Staten van Amerika (in het bijzonder Obama) steunt de bombardementen en meer heeft Poroshenko niet nodig om er mee te beginnen. In de woorden van de minister van defensie van de Verenigde Staten: “Heeft hij het recht zijn land te verdedigen”. Reuters berichtte dat Poroshenko de reden voor de hervatting omschreef als: “Oekraïne van parasieten ontdoen”. Adolf Hitler gaf dezelfde reden op voor de etnische zuivering van zijn land.

Hier  zijn video’s en foto’s te zien van de door Obama’s Administratie gesponsorde etnische zuivering om de bevolking uit te roeien in die gebieden van Oekraïne waar overweldigend “verkeerd was gestemd” tijdens de definitieve landelijke Oekraïense verkiezingen in 2010; die delen van de Oekraïne waar overweldigend die man als president was gekozen die tijdens Obama’s “Regime Change” in februari 2014 werd afgezet. Na deze etnische zuivering zou de uitkomst van een volgende verkiezing de regering van de VS ongetwijfeld wél bevallen. Net zoals op 25 mei 2014 toen wij (de Amerikanen) een verkiezing hielden waaraan alleen dat deel van de bevolking meedeed uit het pro-Amerikaanse deel van de Oekraïne en de kandidaten van te voren goedgekeurd waren door het Witte Huis.

Etnische zuivering

De nieuwsmedia in de VS berichten niets over het etnische zuiveringsprogramma in de Oekraïne. Het gebeurt in het geniep. Het Amerikaanse publiek weet dus van niets. Maar dit is wat er voor hen verborgen wordt gehouden: Washington noemt dit in tegenstelling tot wat het werkelijk is, géén etnische zuivering; zij noemen het een Oekraïense “Anti Terreur Operatie”, een “ATO”, waarin “gewelddadige opstandelingen” worden uitgeschakeld. Maar in werkelijkheid zijn het de inwoners van dat deel van de Oekraïne waar tijdens de landelijke verkiezingen op 7 februari 2010 Viktor Yanukovych met een overweldigende meerderheid als president werd gekozen. En nu worden deze miljoenen “terroristen” door ons gebombardeerd en naar Rusland opgejaagd (je kunt het verloop hiervan zien en horen: deze “terroristen” vluchten voor onze bommen). Het is een onderdeel van onze etnische zuiveringsoperatie. Het is absoluut geen Anti Terroristen Operatie. Wij zijn het, de Verenigde Staten, die de burgerbevolking met geweld op de vluchten jagen en erger. En “wij” —dat is ónze regering alsof zij ons daadwerkelijk vertegenwoordigen— zijn daarom diegenen die hen massaal vermoorden. Dit is wat de nieuwsmedia van de U.S. voor ons verborgen houdt door het stenografisch weergeven van Obama’s leugens die als waarheid worden opgedist. Precies zoals Bush loog over Saddam’s Massa Vernietigingswapens en net als toen met de verdorven pers in haar kielzog gedurende de aanloop van de inval op Irak 19 maart 2003.

Vlucht of sterf

Victoria Nuland

En de regering die Obama in Kiev heeft vervangen (een regering bestaande uit Oekraïense Oligarchen die door Obama’s agent Victoria Nuland is geselecteerd en geïnstalleerd) beweert op de televisiekanalen van deze rijke kliek dat de bevolking van het zuidoosten, het land vernietigt en daarom door de vaderlandslievende Oekraïners moeten worden uitgeroeid. De minister van defensie kondigt publiekelijk aan dat er concentratiekampen opgezet worden (het worden officieel filtratie kampen genoemd, een eufemisme gelet op de wraakacties in de reeds bezette dorpen) voor iedereen die niet vlucht. De boodschap aan deze “terroristen” is duidelijk: “Vlucht of sterf”. De regering heeft zelfs aangekondigd dat de bendes moordende militairen die vrijwillig de slachtingen in het zuidoosten gaan uitvoeren, patriotten zijn, die de eigendommen van iedereen die zij over de kling jagen als beloning mogen opstrijken.

Een Google zoekopdracht naar “Oekraïne” op een doorsnee Amerikaanse nieuws site levert heel weinig op en al helemaal niets over de slachtpartij die de regering van de VS financiert en uitvoert. Op de Huffington Post hoest de zoekopdracht artikelen op over de veronderstelde “agressie” door Rusland, omdat het de Krim opnieuw als deel de Russische Federatie aanvaardde, nadat een opinieonderzoek en een publiek referendum in dat gebied (dat tót 1954 Russisch is geweest) uitwees dat het publiek massaal voor de hereniging met Rusland koos. Een recent Gallup opinieonderzoek onder de bewoners van de Krim bevestigde onlangs dat de hereniging met Rusland hun vurige wens was geweest en dat ze daar nu heel blij om zijn. De Huffington Post echter publiceert enkel Newswire berichten over de Oekraïne die voornamelijk van AP en Reuters zijn en typische koppen hebben zoals: “Rusland hervat militaire opbouw nabij de Oekraïense grens”, of: “Oekraïne zweert de rebellen te straffen die het vliegtuig hebben neergehaald”. Er is niets te vinden over volkerenmoord. Er wordt bijvoorbeeld niet verteld dat dit “neergehaalde vliegtuig” 49 moordenaars in spe vervoerde die in het zuidoosten burgers moesten lynchen en ook niet dat deze moorddadige terreur de overblijvers huiverend naar Rusland moest opjagen om het land te “zuiveren van parasieten”. Het is een klassieke etnische zuiveringsoperatie die door Obama wordt uitgevoerd en waar de burgers van de Verenigde Staten niets van weten.

Een artikel over een peiling op 3 maart laat zien dat weinig Amerikanen willen dat de Verenigde Staten betrokken raakt in het politieke “tumult” in de Oekraïne”. De suggestie hier is dat “wij” hún problemen niet zouden moeten oplossen”. Je vraagt je hierbij af wie van de ondervraagde Amerikanen weet dat “wij” in feite president Obama is; het meesterbrein achter dit “tumult”, deze etnische zuiveringsoperatie?
Precies zo geeft “Pollingreport.com” dezelfde peiling resultaten weer. Allemaal laten ze de wijdverbreide opvatting zien dat Rusland de onruststoker is en de VS de aardige jongens.

Om duidelijk te maken wat voor een leugen die opvatting is —een misleiding van het Amerikaanse publiek door niet enkel de nieuws media, maar evenzo door de regering van de VS, de veroorzaker van deze “chaos”— hoef je enkel de links onderaan het artikel te volgen om te ontdekken hoe immens deze Amerikaanse horror show is, die, precies zoals het zich nu in Irak laat aanzien, enkel groter wordt naarmate de jaren verstrijken. Herinner je je Irak nog? Maar deze coup wordt nog vele, vele malen erger.

Als het Amerikaanse publiek deze schande nu niet gaat onderzoeken (met name ook de leugens van de Obama’s administratie en de zetbazen in Kiev over de ODESSA MASSACRE van 2 mei 2014, dat een onderdeel was van een etnische zuivering van de VS in de Oekraïne en die de Oekraïense burgeroorlog deed ontvlammen) zal het resultaat voor ons allemaal onvoorstelbaar gruwelijk zijn, omdat het in een nucleaire oorlog kan eindigen.

Barack Obama

Barack Obama’s opzet in de Oekraïense is het meest kwaadaardige, duisterste deel van zijn presidentschap zoals dat te zijner tijd tot ieders ontsteltenis zal worden ontdekt. Temeer omdat de Amerikaanse pers haar burgers daarover niets heeft verteld. Maar het is nog niet te laat om het te ontrafelen en áls je dit allemaal al weet, stuur dit artikel dan door naar iedereen die je kent waar ook op aarde, zodat deze gruwel misschien gestopt kan worden omdat genoeg mensen er van op de hoogten waren.

Bron: Washingtonsblog.com (Vertaling: Feng Chsang)

Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5

Uncategorized