EU en VS overmoedig op weg naar een alles vernietigende oorlog | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Het zijn de zwakke Europese politici die hebben toegestaan dat de EU aan het handje van de VS rechtstreeks op een oorlog afstevent met Rusland. Een oorlog die waarschijnlijk de laatste in de geschiedenis van de mensheid wordt.

Door een ‘softe’ en niet dreigende reactie van Rusland tegen de agressieve opstelling van Washington, trekt het westen de verkeerde conclusie dat Rusland zwak en angstig is, waardoor Washington zich gesterkt voelt om de richting van een oorlog te kiezen.

Het lijkt erop dat de grootste zwakte van Rusland is, dat het kapitalisme de Russen genoeg heeft opgeleverd om een comfortabele levensstandaard te bereiken. De dreigende oorlog waar Washington hen mee confronteert is ‘eng’ en de Russen willen deze liever vermijden om te kunnen blijven leven als decadente West-Europeanen.

Oorlog voorkomen

Rusland moet de wereld redden van oorlog, maar het voorkomen van oorlog vereist van Rusland dat de kosten ervan aan de Europeanen duidelijk moet worden gemaakt. Geconfronteerd met economische sancties, die hoofdzakelijk bestaan uit illegale en oorlogszuchtige acties, door Washington en EU-muppets opgelegd aan Russische burgers en bedrijven, heeft Poetin de Russische regering gevraagd te komen met tegenmaatregelen in verband met de niet gerechtvaardigde sancties tegen Rusland.

Terughoudendheid

Maar, zegt Poetin, Rusland moet terughoudend zijn: “Natuurlijk moeten we het voorzichtig doen om de binnenlandse producenten te ondersteunen, maar de consumenten geen kwaad doen”. Met andere woorden, Poetin wil sancties opleggen die eigenlijk geen sancties zijn, maar iets dat lijkt op ‘lik op stuk’.

Troefkaart

Het verbazingwekkende van Rusland bij het vinden van zichzelf in de verdediging tegen de sancties is, dat Rusland en niet de VS of de machteloze EU alle troefkaarten in handen heeft. Poetin kan de economieën van Europa laten instorten en héél Europa in een politieke en economische chaos storten door het simpelweg af te sluiten van de energievoorziening.

Poetin zal de energievoorziening niet voor lange tijd hoeven af te sluiten omdat Europa ruim voor die tijd afscheid zal nemen van de Verenigde Staten om weer in het reine te komen met Rusland. Hoe langer Poetin wacht, hoe langer Europa de tijd heeft om zich voor te bereiden tegen dit machtige wapen van Rusland. Deze tijd kan worden gebruikt om een vreedzame oplossing te vinden voor het conflict dat door Washington georkestreerd is. De agressieve handelingen van Washington zullen niet stoppen totdat Poetin beseft dat hij de beste kaarten in hand heeft en (héél belangrijk),… ze ook uitspeelt.

De wereld heeft genoeg van Amerika

De wereld heeft genoeg van de leugens van Washington, zijn constante oorlogen en voortdurende pesterijen. Poetin zou er goed aan doen om een paar uur met Belisarius, de ‘grote generaal’ door te brengen. Die zei ooit: Toen ik mijn vijanden behandelde, was ik meer gewend raad te geven dan raad te ontvangen. maar in de ene hand had ik de onvermijdelijke ondergang en in de andere vrede en veiligheid.

Kiezen voor totale ondergang of vreedzame oplossing

Dit is precies het standpunt van Vladimir Poetin met betrekking tot Europa. In de ene hand houdt hij de ondergang van Europa en in de andere vrede en veiligheid in de relaties tussen Rusland en Europa. Als Poetin niet hard en hoorbaar met zijn voet op de grond stampt en aan de Europeanen duidelijk maakt wat er op het spel staat, zal Washington erin slagen de wereld in een oorlog te storten waarin de ‘uitzonderlijke en onmisbare’ Amerikanen zullen sterven,… samen met de rest.

Hij moet de oerstomme Europese leiders wakker schudden door hen dat te vertellen.

Bron: InfoWars.com

Uncategorized