EU steunt volkerenmoord in Oekraïne | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Minister Timmermans

Het bewind in Kiev pleegt op dit moment op grote schaal genocide op zijn eigen mensen. Mensen die ook in Oekraïne wonen, maar in het ‘verkeerde deel.’ Geen soldaten. Oude mannetjes en vrouwtjes. Leraressen. Kinderen, kinderen, kinderen. Zonder onderscheid schiet het Oekraïense leger op de huizen en de scholen, de flats. Doelwitten zonder enig militair belang. Boerderijtjes worden gebombardeerd, en de uiteengereten lijken liggen overal.

Dit gebeurt met financiële steun van de EU. Dit gebeurt door de politieke leiders waarmee onze minister van buitenlandse zaken innig handen staat te schudden.

De beelden voor deze documentaire werden grotendeels afgelopen maanden gefilmd. Ze laten de godvergeten werkelijkheid zien van onschuldige burgers die worden vernietigd door een onafgebroken vuur van mortieren en raketten. En door bommen uit vliegtuigen.

Luister niet naar wat de politici zeggen. Luister naar wat deze mensen zeggen. In hun machteloze wanhoop. Luister hoe ze hopen dat de Europese Unie stopt met de hulp aan deze moordenaars. De vrienden van Timmermans.

Deze beelden ziet u niet op de Nederlandse tv. Hierover berichten de Nederlandse kranten niet. Kijk met eigen ogen en zie hoe overal op het platteland van Oost Oekraïne arme eenvoudige mensen worden afgeslacht in onze naam.

De beelden in deze meer dan een uur durende documentaire zijn zonder genade gefilmd. Ze laten de werkelijkheid zien die wij hier (nog) niet kennen. Durf het aan dit te zien.

Bron: JoostNiemoller.nl

Uncategorized