Fraude in officiële verklaring over BMR-vaccin | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

CDC-klokkenluider William Thompson is nu publiek gegaan met de publicatie van een verklaring op de website van advocatenkantoor “Morgan Verkamp LLC die hem vertegenwoordigt en zijn belangen behartigt.

De verklaring opent met een ‘schaamteloze toelating’ van wetenschappelijke fraude bij het “CDC” (Centers for Disease Controls), de Amerikaanse versie van het Nederlandse “Rijks Instituut Volksgezondheid en Milieu” (RIVM).

  • Mijn naam is William Thompson. Ik ben senior wetenschapper bij het Centers for Disease Controls and Prevention, alwaar ik werkzaam ben geweest sinds 1998. Ik betreur het dat mijn medeauteurs en ik statistisch belangrijke informatie hebben weggelaten in ons artikel van 2004 dat is gepubliceerd in het tijdschrift “Pediatrics”. De weggelaten gegevens suggereerden dat Afro-Amerikaanse mannen die vóór de leeftijd van 36 maanden het BMR-vaccin kregen toegediend, aan een verhoogd risico op de ontwikkeling van autisme werden blootgesteld. 

Risico’s BMR-vaccin

De volledige brief is te vinden via deze link. In de brief bevestigt dr. Thompson dat hij meerdere telefoongesprekken heeft gevoerd met dr. Brian Hooker, waaruit blijkt dat het CDC niet eerlijk is geweest over de risico’s die samenhangen met de BMR-vaccins.

De brief gaat dan verder met het herhalen van de typische vaccinpropaganda van onze tijd, zoals: “Alle vaccins zijn miraculeuze en wonderbaarlijke medicijnen, het CDC is zéér professioneel, er zijn geen vergeldingen geweest enz. De meer wakkere lezers zullen deze uitspraken over dit alles met een korreltje zout nemen en begrijpen hoeveel politieke en juridische druk op dit punt ongetwijfeld  is uitgeoefend op dr. Thompson.

Het relevante deel van de verklaring van dr. Thompson is opgenomen in de eerste paragraaf. Het is een openlijke erkenning van wetenschappelijke fraude door het CDC en het toegeven ervan is een historisch moment voor de wereld.

Uit de duim gezogen beschuldiging door ‘vaccin-elite’

De publieke verklaring van dr. Thompson volgt op de openbaarmaking van geheime e-mails door Natural News. Dr. Williams koos ervoor om, nog geen dag nadat Natural News twee van een reeks geheime e-mails publiceerde, zijn publieke verklaring vrij te geven. Het opduiken van deze mails kan cruciaal zijn geweest in de keuze van dr. Thompson om publiek te gaan met zijn eigen verklaring. De ‘vaccin elite’ die onmiddellijk en voorspelbaar Natural News beschuldigde van het fabriceren van de twee e-mails is nu zo snel als mogelijk de boel aan het terugdraaien, in de volle wetenschap dat de verklaring van dr. Thompson de authenticiteit van deze mails bevestigt en ondersteunt. Met ander woorden; Natural News was het instrument om dit historische verhaal over medische fraude op het hoogste niveau binnen het CDC  aan de kaak te stellen. Het is ook te danken aan een aantal andere onafhankelijke media organisaties en journalisten die dit verhaal vanaf de eerste dag in de publiciteit hebben gebracht.

De twee e-mails zijn hieronder beschikbaar

February 2nd, 2004 letter to Dr. Julie Gerberding:
http://www.naturalnews.com/images/CDC-Gerber…

October 18, 2002 letter to Melinda Wharton, Coleen Boyle and others, where William Thompson announces he is hiring his own lawyer and implies a CDC cover-up of a D.O.J. investigation:
http://www.naturalnews.com/images/CDC-DOJ-In…

Uncategorized