Grenzeloze woede van de ‘Keizer’ stort de wereld in chaos (2) | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Oorspronkelijke titel: The Emperor’s Rage: Let Chaos Envelop the World!

VS Senaat steunt massamoord op Palestijnen

Opnieuw heeft de Amerikaanse Senaat unaniem ingestemd met de steun aan Israëls nieuwste campagne van massamoord. Geen misdaad is groot genoeg voor de senatoren om hen op andere gedachten te brengen. Samen met de grote Amerikaans/Joodse organisaties omarmen ze het ‘beest van de apocalyps’ en kauwen op het vlees en de beenderen van Palestina.

Frankrijk

Ook in Frankrijk hebben de Zionisten de overhand op de socialistische president Hollande. Ondanks duidelijke aanwijzingen van genocide verbiedt Parijs alle anti Israël demonstraties. Demonstranten die het verzet ondersteunen van de Palestijnen in Gaza worden aangevallen met traangas door speciale oproerpolitie. Hollande bedient zo de eisen van de machtige Zionistische organisaties, tegelijkertijd de republikeinse tradities van zijn land (Rechten van de Mens) vernielend.

Beurzen stijgen terwijl de markt stagneert

Onheilspellende signalen komen ons tegemoet uit de financiële wereld. Terwijl de economie stagneert stijgen de beurzen. Roekeloze speculanten zijn teruggekeerd en hebben zich met pracht en praal gestort in het gapende gat tussen de fictieve en reële economie. Hiermee komt er een zondvloed van chaos op ons af, die onvermijdelijk gaat leiden tot een nieuwe crash.

In Amerika’s failliete maar eens zo grote industriële stad Detroit zijn tienduizenden mensen van de drinkwaterleiding afgesloten omdat ze de rekening niet meer kunnen  betalen. In hartje zomer zijn de mensen gedwongen om hun behoefte te doen in gangen, steegjes en leegstaande percelen. Zonder water raken de toiletten verstopt en worden kinderen niet gewassen. Roscoe, Obama’s meester loodgieter zegt: “De tijd dat ik volop werk had ligt ver achter me”.

Volgens Amerika’s beroemdste economen is de economie van Detroit ‘herstellende’. De winsten stijgen en de productiviteit is verdubbeld, de speculanten zijn tevreden. Het zijn alleen nog maar de mensen die lijden. In de pensioenen is flink gesneden en de lonen zijn fors gedaald, maar de “Detroit Tigers” zijn eerste geworden.

Overal in het land worden openbare ziekenhuizen gesloten. De meldkamers in de Bronx en Brooklyn zijn overbelast. Diensten draaien van 36 uur is allang geen uitzondering meer, kortom,…er heerst complete chaos. Ondertussen schieten de privé klinieken en gezondheid boutique’s voor de elite in Manhattan als paddenstoelen uit de grond.

Scandinavië

De Scandinaviërs hebben de illegale machtsgreep in Kiev omarmd. De Zweedse minister van Buitenlandse Zaken Bildt pleit voor een nieuwe “Koude Oorlog” met Rusland. De Deense gezant en secretaris generaal van de NAVO Rasmussen kwijlt obsceen bij de gedachte aan  bombardementen en het vernietigen van Syrië als een herhaling van de NAVO ‘overwinning’ op Libië.

Duitsland

De Duitse leiders onderschrijven de voortdurende Israëlische genocide tegen Gaza. Zij voelen zich comfortabel beschermd tegen ieder moreel geweten door hun nostalgische deken van schuld over de Nazi-misdaden, 70 jaar geleden.

Irak

De door Saoedi Arabië gefinancierde jihadisten in Irak toonden hun ‘oneindige barmhartigheid’ door alleen al uit  het oude Mosul duizenden christenen te verdrijven. Bijna 2000 jaar van continue christelijke aanwezigheid was lang genoeg. De meesten ontsnapten met hun hoofd er nog aan.

Chaos overal

Meer dan 100.000 agenten van de VS “National Security Agency” (NSA) worden betaald om twee miljoen islamitische burgers en ingezetenen van de VS te bespioneren Maar voor al die tientallen miljarden uitgegeven dollars en tientallen miljoenen opgenomen gesprekken, worden islamitische liefdadigheidsinstellingen vervolgd en filantropische burgers ingezet voor ‘undercover’ werk.

Waar de bommen gaan vallen weet niemand. Miljoenen mensen zijn op de vlucht voor chaos. Er is echter geen plek om naar toe te gaan. De Fransen zijn een zestal Afrikaanse landen binnengevallen, maar weigeren vluchtelingen toe te laten die hun toevlucht  tot  Frankrijk zoeken. Duizenden sterven in de woestijn of verdrinken tijdens hun oversteek in de Middellandse Zee. Degenen die in uiterste nood deze pogingen ondernemen worden gebrandmerkt als criminelen en verbannen naar kampen en getto’s.

(wordt vervolgd)

Lees hier deel 1

Gerelateerde artikelen

Bron: GlobalResearch.ca

Uncategorized