“ISIS” opgezet door Israëlische zionisten om de Islam zwart te maken | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Yasmina Haifi

Ambtenaar van het Ministerie van Veiligheid en Justitie, Yasmina Haifi, blijft achter haar uitspraak staan dat terreurorganisatie ISIS een vooropgezet plan van zionisten is om de Islam zwart te maken. Dat heeft Haifi gezegd in een interview met Radio 1. ,,Ik blijf bij wat ik getwitterd heb en weet niet waarom ik afstand moet nemen van mijn ISIS-tweet.”

,,Ik heb het niet zelf verzonnen, ik heb er artikelen over gelezen. Er zijn genoeg bewijzen voor een link tussen ISIS en Israël”, zei Haifi in De Nieuws BV. Ze wilde niet ingaan op de vraag of haar theorie niet gewoon een hoax is. ,,Ik wil geen welles-nietes-spelletje spelen.”

Vrijheid van meningsuiting

Haifi beriep zich op de vrijheid van meningsuiting: ,,Kennelijk mogen bepaalde zaken niet gezegd worden. Ik heb de vrijheid genomen om me te uiten. Ik ben niet iemand die wegloopt voor zijn eigen mening. Ik sta voor wat ik zeg. Een ambtenaar heeft ook het recht om zijn mening te uiten.” Haifi is wel geschrokken van alles wat op haar is afgekomen sinds haar beruchte tweet: ,,Ik kon niet vermoeden dat mijn tweet zoveel reacties zou veroorzaken.”

Met onmiddellijke ingang geschorst door het Min. van Veiligheid en Justitie

De werkgever van Haifi, het ministerie van Veiligheid en Justitie, heeft haar inmiddels met onmiddellijke ingang geschorst. Op Radio 1 zei ze dat ze nog niet door het ministerie was geïnformeerd over die schorsing. Haifi werkt bij het Nationaal Cyber Security Center.

Bron: Telegraaf.nl

Uncategorized