VS verwijst naar social media voor “bewijs” schuld Poetin | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Hiernaast een afbeelding van Marie Harf, woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken. Zij gaf vorige maand een persconferentie waarbij ze geïrriteerd raakte , toen een journalist haar vroeg, “waar nou eigenlijk het feitelijke bewijs blijft” dat Rusland op FEITEN beschuldigt van indirecte hulp aan het neerhalen van MH17..

Het lijkt een normale vraag van een kritische journalist. Maar nee, deze mevrouw werd een beetje link en deed pissig tegen de man. En wat er toen gebeurde is werkelijk te gek voor woorden: Marie Harf verwijst de pers naar….  social media, waarbij ze roept dat daar feitelijk meer bewijs ligt, dat de pers (nog) niet ziet..! Toen haar vervolgens werd  gevraagd of het niet vreemd is dat de pers wordt verwezen naar een woud van theorieën op deze social media en waarom de VS daar maar één theorie van omarmt als waarheid, antwoordde mevrouw Harf nijdig dat de andere theorieën geen enkele zin hadden’, omdat Buitenlandse zaken ‘volledig weet weet dat het Poetin’s fout was… Het lijkt alsof we naar een spreekbeurt van een tienermeisje kijken, in plaats van een officiële regeringswoordvoerder..!

Lees het hele artikel op: WantToKnow.nl

Tags bewijs | buitenlandse zaken | Poetin | schuld | social media | vs

Uncategorized