Waarom Yasmina Haïfi gelijk heeft | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Yasmina Haïfi

We hoeven het hier niet lang te hebben over geloofsfanatici. Doordat ze volledig de macht uit handen te geven aan een ‘God-buiten-zichzelf’, blijft er niet veel over van de autonomie van deze mensen. Want waar ben je zelf nog, als je blind en vol haat -aangewakkerd door bijv. het ‘hoofd van de kerk’- ten strijde trekt om het weleens voor je geloof en ‘broeders en zusters’ op te gaan nemen..?

Het gevaarlijkst daarbij zijn natuurlijk de extremistische uitwassen van een geloof, zoals we dat ook zagen bij de gruwelijke daden van de Katholieke Inquisitie, die een paar honderd jaar geleden plaatsvonden. Een van de huidige extremistische uitwassen is natuurlijk het moslim-extremisme. En dat je daar ook dagen over door kunt praten, is duidelijk.

Een compleet leger uit het niets gecreëerd

Maar wat wij hier willen doen is je de andere kant laten zien van het ISIS-extremisme dat nu in Irak LIJKT te heersen. Ineens volledig ‘out-of-the-blue’ als ‘ultra-extemistische stroming’ binnen het extremisme verantwoordelijk LIJKT voor Islam-extremisme. Maar is dat wel zo..? Welke andere partijen hebben fundamenteel baat bij deze opkomst van de bizarre ISIS-beweging..? Wie is de leider en in wat voor sprookjes dienen we te geloven, als blijkt dat deze ‘strijders’ in staat zijn om half Irak te veroveren, gekleed in bivakmutsen, zodat de wereld hen niet zal herkennen..?? En waarom zijn er ook bivakmutsen in Oekraíne, zo ineens..??  Wat mag er niet gezien worden..?

Is John McCain een regelrechte verrader..? Of ‘gewoon naïef’…? De senator van Arizona, lijkt de hele wereld over te reizen en ‘voorbereidingen’ te treffen voor ‘Amerikaans optreden’.. Zo poseerde hij eerder met de neo-Nazi’s in Oekraïne en hier poseert hij met leden van de ISIS-beweging in Syrië. Amerika steunt ISIS, maar niet in Irak…?? Haha, hoe belachelijk moet het worden, voordat je het door de WC spoelt….? En kijk eens, wie daar in de achtergrond op de foto opduikt…? McCain en Elliot Shimon aka Al-Baghdadi samen op één foto in Syrië..! Als MsCain dan ook nog eens wordt geïnterviewd en roept dat hij ‘de juiste mensen in het verzet heeft ontmoet’, dan is dat niet meer ‘naief’ te noemen, toch? De leider van ISIS als maatje van een Amerikaanse senator.. Hoe dom moet je zijn om nog in dit verhaal te trappen..??

Waarom vragen zo weinigen zich af wat voor gevoelloze en manipulerende  macht ACHTER deze ISIS zit en wordt er weer naar de MSM, de main-stream-media gekeken, naar ‘zij-die-het-allemaal-weten’.. Of kan het zijn dat zij, de goedbedoelende journalisten, ook een rad voor ogen gedraaid krijgen..? Zo lijkt het wel in ieder geval.

Want veel méér dan het nawauwelen van de internationale persbureaus’s, die het nieuws voorkauwen en kant-en-klaar (lekker efficient) bij nieuwsmedia in hun IN-box donderen, lijkt de berichtgeving over ISIS niet.. Wie zit er achter ISIS, wie zijn de financiers en waarom kan deze ‘stroming’ ineens doorbreken..? Wij reiken je graag een paar hele grote hints aan, die de nuance terug mogen brengen wellicht, in deze gruwelijke ontwikkelingen. Zie nou eens, dat we keer op keer door de ‘krachten achter de VS’ worden besodemieterd.. (Een ander woord is heel moeilijk te vinden voor deze situaties!)

Lees op WantToKnow.nl: Hoe CIA en Mossad ‘ISIS’ in het leven riepen.. 

Uncategorized