Anti Rusland propaganda draait op volle toeren | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

In een artikel op de website van de NOS  met als titel “Poetin wil de Sovjet-Unie terug” krijgt Premier Jatsenjoek van Oekraïne weer uitgebreid de ruimte om zijn anti-Ruland propaganda te spuien. “Rusland is overduidelijk de agressor en wil de Sovjet-Unie herstellen”, zo stelt hij. Ook wordt door de NOS gesteld dat Rusland profiteert van het “staakt-het-vuren-akkoord” waarin staat dat hulpgoederen moeten worden toegelaten. Volgens de Verenigde Staten en Europa is het ook overduidelijk dat Rusland de agressor is terwijl zij het zelf zijn die de opstand hebben gefinancierd en, gebruikmakend van neo-nazi’s, hebben uitgevoerd. Jatsenjoek werd namelijk vóór de overname van  Oekraïne door de Verenigde Staten en Europa aangewezen om de functie van premier te gaan vervullen. Dit kwam naar voren uit een gelekt telefoongesprek tussen de Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken, Victoria Nuland en de US ambassadeur in  Oekraïne. Dit wordt echter volledig genegeerd en de nadruk kwam vooral te liggen op het feit dat zij in het telefoongesprek zegt, “Fuck the EU.”.

Zo wordt almaar duidelijker dat er een gerichte hetze richting Rusland gaande is, die welhaast onvermijdelijk richting  een nieuwe Koude Oorlog gaat of, erger nog, richting Derde Wereldoorlog.

Uncategorized