Dr William Thompson: “Kwik in vaccins is oorzaak van autisme” | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

De CDC-wetenschapper Dr. William Thompson die in augustus naar buiten kwam met onthullingen over het achterhouden van risico’s bij BMR-vaccins, komt nu met nieuwe feiten die een bom leggen onder de totale vaccin-industrie. (CDC= Centers for Disease Controls)

Buiten het feit dat er fraude werd gepleegd tijdens een onderzoek door het CDC, waardoor ernstige risico’s van het BMR-vaccin buiten het  uiteindelijke officiële rapport in 2004 werden gehouden, beweert  Dr. Thompson nu dat er een direct verband is tussen kwik in vaccins en autisme. Er is een korte maar krachtige  video gepost op “CDC Whistleblower William Thompson on Thimerosal“.

Thompson stelt dat het inenten van een kwikhoudend vaccin aan een zwangere vrouw iets is wat hij nóóit zal doen. Verwoord in wetenschappelijke taal merkt Thompson op: “Er is op dit ogenblik biologische plausibiliteit om te zeggen dat thimoseral (kwik), autisme-achtige functies veroorzaken”.

Het is op zijn zachtst gezegd buitengewoon opmerkelijk voor een CDC.wetenschapper om, nadat miljoenen en miljoenen dollars zijn uitgegeven door het CDC en de Amerikaanse regering, te concluderen dat vaccins met toegevoegd kwik niet gelinkt kunnen worden met autisme. De PR-mantra dat kwik veilig is, is duizenden keren herhaald door de belangrijkste media, maar wordt nu eindelijk na tien jaar door een onderzoeker binnen de eigen gelederen als onjuist geformuleerd.

‘Deskundigen’ en andere charlatans zullen proberen dr. Thompson’s woorden te ontzenuwen, maar de betekenis ervan is overduidelijk. Slechts een hersenloze idioot of een nietsontziende moordenaar zou een mens kunnen injecteren met een kwik-houdend vaccin.

Ondertussen verkeren de belangrijkste  media in een totale “black-out” en melden zij niets over Thompson’s onthutsende openbaringen.

Door niets te zeggen blijven zij volharden in hun enorm misdadige missie.

Bron: InfoWars.com

Tags autisme | BMR-vaccin | CDC | Fraude | kwik | vaccins | william thpmpson

Uncategorized