Waanzinnige ‘wetenschap’ gaat micromens kweken voor medicijnproeven | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Ontwikkelaars van kunstmatige ‘micromensjes’ ofwel genetisch gemanipuleerde menselijke levensvormen, hopen hun technologie in 2017 op de markt te kunnen brengen.

Nee, dit is geen sci-fi grap. Wetenschappers zijn momenteel een kunstmatige mens aan het ontwikkelen in dezelfde geest als genetisch gemanipuleerde planten, in de hoop dat deze creaties de noodzaak voor het gebruik van dieren bij laboratoriumproeven zal vervangen.

De kunstmatige mens zal ‘gekweekt’ worden met interactieve organen die gebruikt zullen worden voor medicijntesten, het versnellen van het goedkeuringsproces door de FDA (Food and Drug Administration) en andere, door de overheid opgelegde wettelijke goedkeuringen. Zodoende hoeft geen gebruik meer gemaakt te worden van dieren bij laboratoriumproeven. De genetisch gemanipuleerde mensjes zullen smartphone-achtige microchips bevatten die worden geprogrammeerd om tien grote menselijke organen te repliceren.

Elk gemanipuleerd ‘mens’ zal minuscuul klein zijn, ongeveer de grootte van een microchip zelf en zal een simulatie geven van een menselijke reactie op ingeademde stoffen, of stoffen die opgenomen zijn in het bloed, of  stoffen die blootgesteld zijn aan het darmkanaal.

Er bestaan al versies van een kunstmatige nier, hart, long en darm, die worden gebruikt door de cosmetische industrie, en om het gebruik van van chemische medicijnen op non-GMO mensen te kunnen observeren.

Dit doet denken aan het plan van de biotechnische bedrijven om een volgend bedrijf op te richten die moet gaan samenwerken met het Amerikaanse leger met het doel om een supersoldaat te gaan produceren die geen voedsel of slaap nodig heeft en in staat is om prestaties te leveren van Olympische niveau. De genetisch gemodificeerde supersoldaat zal ook in staat zijn om, door vijandelijk vuur vernietigde ledematen, terug te laten groeien.

Terwijl de nieuwe genetisch gemanipuleerde mens er op papier mooi uitziet omdat het elimineren van dierproeven heel nobel is, heeft het vérstrekkende negatieve gevolgen om te proberen nieuwe vormen te maken van een complexiteit van Moeder Natuur en de kwaadaardige toepassingen ervan.

Het lijkt erop dat de farmaceutische- en biotechindustrie helemaal niets hebben geleerd van hun fouten.

Bron: NaturalSociety.com

Uncategorized