Wereldwijde quarantaine-maatregelen tegen ‘Ebola pandemie’ | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Overal ter wereld worden door regeringen voorbereidingen getroffen om de bevolking in quarantaine te plaatsen voor het geval er een uitbraak plaatsvindt  van de gevreesde Ebola pandemie. Dit desnoods met gebruikmaking van geweld.

Executive order 13674

Op 31 juli 2014 bijvoorbeeld tekende president Obama “executive order 13674” waarmee de Amerikaanse federale regering iedere persoon kan arresteren die symptomen van een vermeende besmettelijke ziekte heeft.

Deze executive order laat federale agenten iedereen arresteren en in quarantaine plaatsen die symptomen  heeft van:

  • Ernstige acute respiratoire syndromen,
  • Ziektes die worden geassocieerd met koorts.
  • Longontsteking of andere aandoeningen van de luchtwegen,
  • Ziektes die in staat zijn om over te slaan van persoon tot persoon.
  • Ziektes die het potentieel hebben om een pandemie te veroorzaken.
  • Infecties die die hoogstwaarschijnlijk sterfte of ernstige ziektes veroorzaken als ze niet goed gecontroleerd worden.

De quarantaine plannen omvatten een schaal die oploopt van individuelen tot complete steden. Als een Ebola uitbraak plaatsvindt in een grote stad dan heeft de federale regering het gezag en de militaire macht om de hele stad in quarantaine te plaatsen, inclusief het instellen van een “no fly zone” boven quarantainegebieden, zodat vliegtuigen en helikopters het luchtruim niet binnen of buiten kunnen gaan.

Femakampen

Eén van de vele Fema-kampen

Wat u goed moet begrijpen is dat eventuele quarantaine gebieden eigenlijk ‘vernietigingskampen’ zijn waar de regering mensen plaatst die zullen gaan sterven. Dit is de reden waarom “Femakampen” vaak crematieovens hebben om zich efficiënt te kunnen ontdoen van dode lichamen. Zelfs als je niet geïnfecteerd bent op het moment dat de quarantainemaatregel van kracht wordt zullen andere mensen, omdat je het gebied niet kunt verlaten, je dan al snel infecteren.

Je kunt, gezien de hoeveelheid Fema camps niet zeggen dat de Amerikaanse overheid niet voorbereid is op een Ebola pandemie.Het hoe en waarom laat zich raden.

Hopelijk begrijpt u nu waarom het zo cruciaal is om ervoor te zorgen dat u een sterk en natuurlijk opgebouwd immuunsysteem heeft om te voorkomen dat u symptomen krijgt van welke ziekte dan ook. Zelfs wanneer u in het openbaar kucht of hoest kunt u worden opgepakt en in quarantaine worden geplaatst om vervolgens te sterven in het quarantainegebied.

Het overleven van een Ebola uitbraak vereist meer dan het overleven van het virus alléén. Je moet ook de irrelevante en ogenschijnlijk panische reactie van de overheid overleven die op dat moment zelfs een gewone verkoudheid als levensbedreigend voor anderen ziet.

Feitelijk zijn er in een pandemie twee bedreigingen:

  1. Het virus zelf
  2. De overheid

Bron: NaturalNews.com

Gerelateerde artikelen

Uncategorized