12 Stappen van vrede naar burgeroorlog. | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Een korte verhelderende Chinese documentaire (Engels ondertiteld) van 25 minuten waarin analist Pastor Leung de situatie in Hong Kong uiteenzet en vergelijkingen trekt met de gecreëerde chaos in o.a. Oekraïne en het Midden-Oosten. Landen waar de USA d.m.v. infiltratie en financiering burgerlijke onrust creëert om zittende regeringen omver te werpen. Doel: een continue burgeroorlog, een te bespelen puppet regering en zodoende creatie van mondiale overheersing.

De twaalf stappen

1. Stuur CIA, MI6 en andere geheime agenten, zoals studenten, toeristen, vrijwilligers, zakenlieden en journalisten naar het land van doelwit

2. Zet gouvernementele organisaties (NGO’s) op, verscholen onder humanitaire missies om te strijden voor “democratie” en”mensenrechten” om voorstanders van vrijheid en ideologieën te werven.

3. Lok lokale verraders met name academici, politici, journalisten, soldaten etc. door middel van omkoping, bedreiging (vooral als ze een vlekje in hun verleden hebben).

4. Als het betreffende land beschikt over vakbonden, corrumpeer hen.

5. Kies een pakkend thema of kleur voor de revolutie.
Voorbeelden zijn de Praagse Lente (1968), de Paarse Revolutie (Oost Europa 1989), de Rozenrevolutie (Georgië 2003), de Ceder Revolutie (Libanon 2005), Oranje Revolutie (Oekraïene), Groene Revolutie (Iran), de Jasmijn Revolutie, de Arabische Lente en zelfs de Umbrella Revolutie in Hong Kong.

6. Start demonstraties, ongeacht de reden, als aftrap voor de revolutie. Bijvoorbeeld mensenrechten, democratie, corruptie van de zittende macht, verkiezingsfraude. Bewijs is niet nodig, elk excuus voldoet.

7. Maak protestborden en banners in het Engels, zodat het Amerikaanse publiek het kan zien waardoor Amerikaanse politici en burgers erin kunnen worden betrokken.

8. Laat deze corrupte politici, intellectuelen en vakbondsleiders de protesten bijwonen en een beroep doen op alle mensen die onvrede hebben om zich aan te sluiten.

9. De mainstream media van de US en Europa worden continue ingezet om te benadrukken dat de revolutie is veroorzaakt door onrecht, waardoor de meerderheid van het volk dit ondersteunt

10. Wanneer de hele wereld toekijkt wordt een valse vlag operatie in scene gezet. De beoogde regering wordt nu snel gedestabiliseerd en verliest steun onder de bevolking.

11. Voeg agressieve infiltranten toe om politiegeweld af te dwingen. Als gevolg verliest de regering de ondersteuning van andere landen en wordt als “niet meer legitiem” gezien door de internationale gemeenschap.

12. Stuur politici naar de VS, EU, VN, om een petitie in te dienen, zodat de beoogde regering komt te staan voor economische sancties, no-fly zones, zelfs luchtaanvallen en gewapende rebellen opstanden.

Als de 12 bovengenoemde stappen niet werken zal de USA een excuus vinden om militair in te grijpen en de beoogde regering met geweld omver te werpen.

Uncategorized