Farmaceuten maken vaccins van menselijke kankercellen | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Menselijke tumorcellen

Het is ongelofelijk dat de Amerikaanse “Food and Drug Administration” (FDA) de methode voor de ontwikkeling van vaccins heeft goedgekeurd, waarbij cellen worden gebruikt die rechtstreeks zijn afgeleid van menselijke tumorcellen.

Deze methode is goedkoper en sneller dan het speciaal opfokken van dieren voor deze cultuur, en menselijke tumorcellen zijn er in overvloed, dus direct beschikbaar.

Schaamteloos

Op de bijeenkomst van de FDA in september 2012 was de discussie die leidde tot de goedkeuring door de FDA van vaccins die afgeleid zijn van menselijke tumorcellen,  niet minder dan een grof schandaal. De gezondheidsautoriteiten en fabrikanten onthullen tijdens deze vergadering schaamteloos hun onzekerheid, met betrekking tot de veiligheid van vaccins die gemaakt zijn van kankertumoren. Sommige van de ‘ongelofelijke uitspraken’ tijdens de vergadering werden direct genoteerd.

De verklaringen hieronder in ‘cursief ‘ zijn direct genoteerd vanuit de vergadering.

De vaccins kunnen tumoren bij de ontvanger veroorzaken
“We hebben in werkelijkheid een aantal belangrijke factoren geïdentificeerd die bij gebruik van tumor-afgeleide cellen, een potentieel risico vormen voor het overbrengen van tumoren. Ten eerste; de cellen zelf. Ten tweede; omdat zij tumor-afgeleide cellen zijn kunnen deze zichzelf omvormen tot tumoren bij de ontvanger van het vaccin (Dr K.)

Een feit: Tumor cellijnen kunnen tumoren veroorzaken.
“Wat ik denk dat kwalitatief anders is bij tumor cellijnen, is het feit dat zij tumoren kunnen veroorzaken. (Dr L)

Tumoren kunnen ontstaan tientallen jaren na vaccinatie.
“Maar het is zeker dat, als het gaat over de vraag om het risico van vaccins aan te pakken die gemaakt zijn in tumor cellijnen, dan gaat het over een vraag die tientallen jaren tijd in beslag zal nemen. (Dr C)

De FDA is er om fabrikanten van vaccins te helpen
“Maar we zijn hier om de kwestie te bekijken dat we het agentschap zouden willen adviseren in hun overweging om te helpen bij het continueren van het productieproces. Waar maken zij zich zorgen over en waar moeten ze naar kijken?”. (Dr D, leider van de vergadering).

Twijfels over proefdieren bij evaluering  oncogeniteits onderzoek.
“Ik ben niet optimistisch dat we dierlijke modellen gaan vinden om de oncogeniciteit van DNA te beoordelen.  Dat is het waarom ik voel dat het misschien het verhelderende aspect is dat we er ermee moeten dealen, met alle respect voor DNA.          

Onzekerheid over de lengte van veiligheidstesten.
“Worden de dieren lang genoeg bekeken?  Moet het misschien langer? Is tet relevant voor de veiligheid dat een cel een tumor vormt na een jaar, of anderhalf jaar?”
(Dr P)

Onvoldoende testen voor prionen oorzaak BSE (gekke koeienziekte)
·Er zijn nog een heleboel dingen te doen nadat licenties zijn verstrekt. Het traject op het gebied BSE (Bovine Spongiform Encephalopathy) was reëel in termen van gevoeligheid, maar slecht wat betreft detectie”.  (Dr C)

Huisartsen en patiënten kunnen zeggen: “Oh mijn God!”
“Hoe gaat deze groep van vaccins door consumenten (patiënten) geaccepteerd worden? Zodra je hoort dat deze vaccins afkomstig zijn van een tumor-afgeleide cellijn, hoe verklaar je dan aan het publiek dat ze zich op hun gemak moeten voelen? Zelfs al zou er geen wetenschappelijke basis zijn om te zeggen: “Oh mijn God!” (Dr B, Dr C)

Conclusie

  • Vaccins maken met menselijke tumorcellen is sneller en goedkoper dan het opfokken van dieren voor die cultuur
  • Miljoenen potentieel kankerverwekkende vaccins zullen worden geproduceerd
  • De vaccins kunnen mogelijk genetische mutatie veroorzaken
  • De gezondheid van miljoenen ontvangers kunnen in gevaar komen
  • Informatie over hoe de vaccins worden gemaakt, wordt verborgen gehouden voor artsen en consumentenorganisaties

Soms is de werkelijkheid nog beangstigender  dan de meest gruwelijke science fiction. Miljoenen mensen worden geïnjecteerd met vaccins die kanker kunnen veroorzaken, waarvan de cellen dan weer gebruikt kunnen worden om miljoenen vaccins te maken.
Denk er maar over na!!

Bron: VacTruth.com

Uncategorized