Steeds meer schandalen in de openbaarheid | Gewoon-Nieuws.nl

0
Rate this post

Commentaar van David Wilcock op “Chaos op het internationale strijdtoneel”

Rapport martelpraktijken

Goed rapport deze week. De officiële release van het martelingsrapport is uiterst belangrijk, en toont een enorm teken van vooruitgang. De verklaring van Lagarde over het IMF dat op zoek is naar een alternatief voor de Amerikaanse tegenwerking van de implementatie van het nieuwe financieel systeem (wat nu een zekerheid is met een Republikeinse meerderheid in het Congres) is ook zeer belangrijk. Ook de daling van de olieprijzen is zeer onverwacht.

Er zijn drie grote dingen aan de hand die niet in dit rapport zijn opgenomen, maar deze zijn zeker een deel van de puzzel.

Bill Cosby

1. Indien de Cosby aantijgingen al jaren rondgaan, waarom gaan ze dan juist nu viraal? Hoewel dit te maken kan hebben met het fenomeen van deze tijd, is het ook goed mogelijk dat er een belangrijke verschuiving is geweest. De media heeft dit verhaal nu opgepikt en loopt ermee weg – big time. En het wordt steeds erger en erger.

Het deel over het Cosby verhaal waar de mensen het nog niet over hebben is de medeplichtigheid van de media. Deze misdaden zijn uiterst gruwelijk, in het bijzonder voor vrouwen. Cosby was een belangrijke mediafiguur sinds “I Spy” in de jaren 1960, de Fat Albert cartoon in de jaren 1970 (waar ik zelf ook naar keek), de Cosby Show en de Jello commercials in de jaren 1980 (ook daar keek ik naar) en verder door de jaren 1990, hoe heeft de media in hemelsnaam niet geweten wat hij aan het doen was?

Antwoord: natuurlijk wisten ze dit. En ze waren medeplichtig door dit feit te verbergen. Cosby is uitgegroeid tot Amerika’s Jimmy Savile. Opnieuw is de media sterk betrokken. Gezien het feit hoe (bewijsbaar) racistisch de Cabal is, is het logisch dat ze alleen zouden toestaan dat een zwarte man zo’n sterke populaire mediafiguur zou worden als ze wisten dat ze hem moeiteloos konden chanteren. Nadat ze een aantal smerige dingen van hem wisten, wisten ze zich verzekerd dat hij nooit een bedreiging voor hen kon worden.

Staatsgreep in de CIA

2. Nieuwe voorkennis vanuit uiterst betrouwbare bronnen, verbonden met diverse andere mensen vanuit een zeer hoog niveau, is gebleken dat er nu een staatsgreep is opgetreden in de CIA. Een volle 60 procent van de CIA staat niet meer onder controle van de Cabal. Dit is een doorlopend proces sinds Petraeus is vertrokken. Veel mensen die de Cabal ondersteunden, op verschillende wijze, zijn nu ineens omgedraaid. Dit is de reden dat de martelingsrapporten naar buiten konden komen. Deze veranderingen zijn zeer belangrijk en niet te stoppen.

Sony-hack

3. De Sony hack. Noord-Korea beschikt niet over de technologie, noch over de mogelijkheid tot hacken in de officiële propaganda-matrix van het militair-industrieel complex. Deze hack, door een groep die zichzelf “The Guardians of Peace,”noemt heeft niets te maken met Noord-Korea, maar heeft alles te maken met het Bondgenootschap, ofwel de Alliantie.

Kijk eens hoe mooi dit valt in lijn met het patroon van andere recente hacks die hebben plaatsgevonden. Eerst Wikileaks, dan de NSA, dan meer recent JP Morgan, het Witte Huis, en nu dit. De gecontroleerde mainstream media zou natuurlijk niet durven te wijzen op deze overeenkomsten, noch op het idee dat er een groep achter zit die zich verenigd heeft in hun inspanningen en internationaal actief is.

Een groot deel van de Alliantie in Amerika is eigenlijk Republikein, hoewel de leden van die partij dit nu nog niet niet ondersteunen, maar dat waar ze zelf in geloven. Ze willen de Grondwet en de Christelijke waarden herstellen. Let op de interessante afkorting van de naam. Guardians of Peace is “GOP.”

Ik heb het gevoel dat het een vreselijke schande is dat sofi-nummers en persoonlijke info van onschuldige mensen zijn uitgelekt. Dit was zeer waarschijnlijk onbedoeld, en een gevolg van een lek van een mega-bestand met terabytes aan onversleutelde informatie. Het is zo goed als zeker dat de Cabal onmiddellijk door de documenten ging en het meest schadelijke materiaal konden vinden om de kant van de hackers in een kwaad daglicht te zetten. Merk ook op dat er géén informatie over klanten werd gelekt, en zelfs niets dat deze mensen zouden kunnen schaden.

Dat gezegd zijnde, ben ik het niet eens met deze methode. Ik denk dat het lekken van e-mails van privé personen een enorme inbreuk is op de privacy. Echter, wat we hier zien is Snowden 2.0: The Hollywood Hack. De Cabal is bezig met een “twee vliegen in een klap”-truc met behulp van dit gebeuren, een belangrijke nieuwe film te promoten, die nu iedereen zal moeten zien. Tegelijkertijd kan de Cabal dit gebeuren afschuiven op een geheel onschuldig doelwit.

Kerstpresentje

De GOP/Alliantie heeft gezegd dat er een “kerstpresentje” aankomt met nog veel schadelijker informatie! Letterlijk – hebben ze in feite zoveel gegevens met vernietigende informatie verworven dat dat in de komende jaren kan worden gelekt. Dit bleek uit een recent FT artikel.

Het is overduidelijk dat deze hack is bedoeld om de smerige invloed van de Cabal op de showbizz te openbaren, zoals blijkt uit de recente documentaire van Amy Berg over de losbandige pedofilie. Natuurlijk is de distributie van deze film nog steeds tegengehouden, en daarmee zijn deze openbaringen nog niet helemaal algemeen bekend geworden.

De Alliantie kon dit maar met één bedrijf doen. Je kunt ervan uitgaan dat alle andere mediabedrijven bezig zijn met het verwijderen van bestanden zo snel als ze kunnen, en letterlijk in paniek zijn. Daarom konden ze dit met één bedrijf doen en ze hebben degene gekozen waarvan ze voelen dat dit het meest schadelijke zou zijn. Maar vergeet niet dat de media zo geconsolideerd is, er is slechts een zeer klein aantal van hen.

Ten slotte, hoewel dit misschien niet groot genoeg is om een deel van de Grote Drie te zijn; het heeft aanzienlijk geregend in Californië en er komt nog veel meer. Onlangs heb ik met iemand het idee besproken dat HAARP wordt gebruikt om te voorkomen dat het regent in Californië, als een poging dat de Amerikaanse bevolking wordt uitgeroeid door hun voeding en water weg te nemen. Het niveau van de hitte en de droogte is al genadeloos effectief geweest.

In mijn gesprek met deze persoon, vroeg ze, ‘wanneer de Alliance echt bestaat, waarom hebben ze dan deze HAARP controle niet overgenomen?’ Ik zei dat deze faciliteiten wereldwijd staan opgesteld en deze kunnen ook in de ruimte gestationeerd zijn, maar ze had een goed punt. Eén manier waarop we haar konden vertellen dat de dingen echt veranderen, was dat het zou gaan regenen in Californië. En niet zomaar een beetje, maar heel veel.

Dat is precies wat er gebeurd is – nauwelijks meer dan een week nadat ik dat gesprek had. Ik had een emmer in de regen gezet toen dit gebeurde en ik gooide deze leeg met ongeveer 7,5 centimeter en toen opnieuw met ongeveer 15 cm. Toen kwam er een andere storm, terwijl ik buiten aan het filmen was voor de nieuwe afleveringen van mijn tv-show (wisdomteachings.com.) En er komt nog meer binnen een paar dagen.

Dit is ongekend, sinds de overduidelijke HAARP aanvallen begonnen; het creëren van wat meteorologen noemen de ” Ridiculously Resilient Ridge” dat totaal onnatuurlijk is en het heeft de regen doen gestopt in Californië sinds 2011. Het heeft ook het hele klimaat verpest rond de VS, en de “Polar Vortex” gecreëerd over een groot deel van het land, waar mensen wegvriezen terwijl wij hier vergaan van de droge hitte. Zelfs tot in oktober en november hadden we ondraaglijk hete dagen die zeer ongebruikelijk zijn.

Ik heb gehoord over de brand in LA en het verhaal is dat het brandstichting was, niets Cabal-gerelateerd.

Ik was erg druk met het leren van high-end motion graphics software voor video-producties en we hebben ongelooflijke vooruitgang geboekt. Er zijn snel resultaten te verwachten. In de tussentijd moet ik echt de tijd nemen om dit soort zaken te posten, want daarmee kom ik anders achter te lopen.

Nog een commentaar van David Wilcock naar aanleiding van een vraag over wat er gaande is in Australië

Als je iets wilt weten over Australië moet je even iets specifieker zijn in je vraag. Het is duidelijk dat Australië nog steeds onder controle van de Engelsen staat, maar de UK is zich over het algemeen snel aan het loswerken van de Cabal, dus het zijn interessante tijden. Hoe fijn zou het zijn als de problemen die ik onder ogen krijg, net zo eenvoudig zouden kunnen worden opgelost als met het eten van groenten, wat ik al doe. Het simpele feit is, dat bij de dingen die ik doe, er voortdurende aanvallen zijn van fysieke en metafysische bronnen. Een kort voorbeeld, ik werd weer “gewaarschuwd”, toen ik op de luchthaven was – voor de tweede keer. Dit veroorzaakte weer dat ik getrokken werd in wat ik liefkozend de ” Vaseline room’, noem. Ook al is het allemaal bluf en ze doen gewoon hetzelfde wat ze voorheen deden. Twee keer achter elkaar? Kom op, en er gebeurt zoveel meer. Als mensen mijn leven bekijken vanuit een gewoon perspectief, kunnen ze niet begrijpen waar ik doorheen ga. Toch word ik er wel warm van als ik zie hoeveel we winnen en dat is de reden dat ik nog steeds geïnspireerd ben om hiermee verder te gaan.

– David

Vertaling: Irma Schiffers

Uncategorized